Meral Akşener'in seslendiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklamalar geldi!

Yaptığı toplantı sonrası altılı masayı sert sözlerle eleştiren Meral Akşener yaptığı açıklamada," Sayın Mansur Yavaş'a ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz bu milletin iradesiyle seçildiniz, üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız, görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkazın altında bile yalnız bırakmadınız. Ne mutlu size ki milletimiz gayretlerinizi gördü, yanınızda durdu. Milletimiz emniyetimizi anladı, başının üstünde taşıdı. Milletimiz sizleri sevdi, bağrına bastı. Ve bugün de çok kritik bir kırılmanın eşiğinde sizi göreve çağırıyor." ifadelerini kullanmıştı. Akşener'in çağrısına Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan cevap geldi.

Meral Akşener'in seslendiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklamalar geldi!

İyi Parti Genel Başkanı bugün yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamlarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemediğini sert bir dille açıklamış, altılı masayı eleştirmişti. Konuşmalarında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrıda bulunan Akşener'e iki isimden de yanıt geldi.
Ekrem İmamoğlu yapmış olduğu paylaşımlarda,"CHP'nin öz evladı ve Millet İttifakı'nın belediye başkanı olarak,milletimizin arzu ettiği birlik içinde ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kılıçdaroğlu'nun millet ittifakını eksiltmeden çoğalarak büyüyeceğinden hiç şüphem yoktur." ifadelerini kullandı ve ardından yaptığı paylaşımda,"Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik toplumunhuzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir.Milletimize çaresiz umutsuz ve yalnız olmadılklarını göstereceklerine inanıyorum."şeklinde açıklama yaptı.
Mansur yavaş ise konuya ilişkin," Bugüne kadar yapmış olduğumuz açıklamalarda genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun iradesi dışında hareket etemeyeceğimizibelitmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz Millet İttifakı'nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir." şeklinde paylaşımda bulundu.
Bu dakikalara kadar sessiz kalan iki ismin aynı saatlerde açıklamalar yapması dikkatlerden kaçmadı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.