Adayın açıklandığı esnada yüzü asık olan Akşener sessizliğini bozdu, açıklamada bulundu!

Dün yapılan 6'lı masa toplantısı sonrasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından yapılan açıklamada CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edildi, yapılan açıklama esnasında yüzünün asık olması dikkatlerden kaçmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener attığı tweet sonrasında sessizliğini bozdu.

Adayın açıklandığı esnada yüzü asık olan Akşener sessizliğini bozdu, açıklamada bulundu!

Geçtiğimiz haftasonu Ankara'da yoğun geçen siyaset trafiği sonrasında dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önce CHP Lideri ve kurmaylarla bir araya gelmiş ve daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyarette bulunmuştu.

Yapılan toplantıda CHP tarafından İYİ Parti'nin tekrardan 6'lı masaya dönmesi için geliştirilen iki belediye başkanının Cumhurbaşkanı yardımcılığı modeli bu toplantıda İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e sunuldu, Akşener tarafından olumlu cevap gelmesi sonrasında iki belediye başkanı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'yla dörtlü görüşme gerçekleştirmiş, yapılan görüşme sonrasında İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Akşener'in gerçekleşecek olan 6'lı masa toplantısına katılacağını açıklamıştı.

Yapılan açıklama sonrasında Saadet Partisi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı yaklaşık olarak 4 buçuk saat sürerken, masada Akşener'e sunulan belediye başkanlarının Cumhurbaşkanlığı modeli ile bir çok konu üzerinde görüşme gerçekleştirildi. 

Görüşmenin tamamlanması sonrasında 6 lider Saadet Parti Genel Merkezi önünde kurulan kürsüye gelerek burada toplanan vatandaşları selamladı. 

Karamollaoğlu "6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğu"

Kürsüye çıkan 6'lı masa liderlerinden en yaşlı lider konumunda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı kısa açıklama sonrasında vatandaşlarımızı soğuk havada daha fazla bekletmek istemiyorum diyerek 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Karamollaoğlu'nun konuşma yaptığı esnada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yüzünde hiç bir gülümseme belirtisinin olmaması dikkat çekerken, yapılan açıklama sonrasında İYİ Parti Lideri Akşener sessizliğini sosyal medya hesabı üzerinden bozdu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bir arada bulunduğu, aynı zamanda Yavaş ile İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyarette çekilen fotoğrafları ile imzalanan mutabakat metninin görselini paylaşarak "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız." şeklinde açıklamada bulundu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.