Binali Yıldırım Büyükçekmece ilçesindeydi

Seçim çalışmalarını  Büyükçekmece ilçesinde sürdüren Yıldırım, Dizdariye  Mahallesinin Merkez Cami etrafında yer alan esnafa ziyaretler gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım Büyükçekmece ilçesindeydi


Seçim çalışmalarını  Büyükçekmece ilçesinde sürdüren Yıldırım, Dizdariye  Mahallesinin Merkez Cami etrafında yer alan esnafa ziyaretler gerçekleştirdi.

Bir tane pastaneye girmiş olan Yıldırım, buradan almış olduğu simitleri bölüp, kendisini  izlemekte olan basın mensuplarının yanı sıra partililere de  ikram etti. İkram etmiş olduğu simit  ücretlerinin kim tarafından ödenecek olduğuna yönelik espri gerçekleştiren Yıldırım, bölmüş olduğu  simitlerin bir parçasını bile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mevlüt Uysal'a  ikram etmedi.

Yıldırım'ın burada birde; ''Mevlüt Bey artık simidi 31 Mart tarihinden sonra hak etmiş olacak'' ifadeleriyle bir  espri gerçekleştirmesi gülüşmelere sebep oldu. Yıldırım bu esprinin hemen sonrasında Uysal'a  da bir parça  simit ikramında bulundu. Uysal'la beraber simitlerin tadına bakmış olan Yıldırım,  pastaneden dışarı çıktıktan sonra birkaç  tane dükkana daha girip buralarda esnaflarla muhabbet etti.

Bir lokantaya girip döner kesip basın mensuplarınada ikram etmiş olan Yıldırım, daha  sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na geçiş yaptı. Burda da Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Başkanı görevinde bulunan Erdem Aydın ve de partililer tarafından  karşılanmış olan Yıldırım, kısa bir şekilde konuşma gerçekleştirdi.

Yıldırım ayrıca, 26 gün sonrasında sandık başına gidilecek olduğunu da anımsatıp; ''Büyükçekmece ilçesi, bizlere Kanuni ile birlikte Mimar Sinan'ın  bir hediyesidir. Maalesefki  Büyükçekmece ilçesi çok fazla ihmale uğramış durumda. Bunu  ise sizler yaşayarak görmektesiniz.  Büyükçekmece ilçesinin altyapı ile birlikte imar ve ulaşım problemleri var. Büyükçekmece ilçesi bunu hiç bir şekilde hak  etmemekte. Cumhurbaşkanımız ise, Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Büyükçekmece ilçesine yolluyor. Ona görede bunu bir siz hesap edin. O zaman 31 Mart tarihi içerisinde rekor bir oy ile Mevlüt  Uysal'ı belediye başkanı seçeceğiz.'' şeklindeki ifadelerle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.