Çok önemli açıklamalar yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya ili içerisinde yer alan bir otelde sivil toplum kuruluşlarının görevli durumdaki temsilcileri, iş  dünyasındaki temsilciler, muhtarlar ve de kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Çok önemli açıklamalar yaptı


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya ili içerisinde yer alan bir otelde sivil toplum kuruluşlarının görevli durumdaki temsilcileri, iş  dünyasındaki temsilciler, muhtarlar ve de kanaat önderleriyle bir araya geldi. Burda yapmış olduğu konuşma esnasında, kentin tüm dünya üzerinde ''kayısının başkenti'' şeklinde bilinmekte olduğunu ve tüm dünyaya kaysı ihracatı gerçekleştiren çok önemli bir merkez olduğunu  açık bir şekilde ifade etti.

Kılıçdaroğlu, kayısı sayesinde ülkeye hem döviz sokmakta olan hem ise iç piyasaya  bir değer  katabilen Malatya ilinin, entelektüel bir şehir durumunda bulunduğunu da ifade edip; ''Siyasi yönden  de çok güçlüdür Malatya. Rahmetli  durumdaki Turgut Özal, İnönü ilk sırada olmak üzre çok önemli isimler  bulunuyor. Burda o isimlere gösterilmekte olan sevgi ve saygıyı da fazlasıyla iyi bir şekilde bilmekteyim. Bu  ülkeye hizmet etmiş olan herkesi saygı ile anmak bizim görevimiz.'' ifadeleri ile konuştu.

İşverenlerin işçiler ile ekmeğini ve gelirini paylaşmakta olduğunu ifade eden  Kılıçdaroğlu sonrasında ise; ''İşsizliği önleyebilmenin bilinen tek  bir yolu var, o ise üretmek.  Üretirseniz büyün herkesin işi ve  aşı olabilir, her bir evde huzur bulunur, herkesin saygınlığı da artış gösterir. Fabrika içerisinde, tarım sektöründe, kültürde ve  sanatta, yaşamın her alanında üretmek gerekli.  Üretebilirseniz büyürsünüz. Soruyorum sizlere, Osmanlı İmparatorluğu neden battı, hangi  gerekçe ile battı? Üretimden kopartıldığı için. Devasa  büyüklüğe sahip Osmanlı'nın parasını basabilecek bir  bankası yok. Bir metrelik demir yolu bile yoktu, bez dahi üretememekteydi.'' ifadeleriyle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.