Dünya basını Türkiye Siyasetini yazdı, Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın önüne geçti denildi!

İngiliz basını yaklaşan Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir analiz yayınlayarak Millet İttifakı'nın lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mülteci hamlesi ile Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne geçtiğini vurguladı. Mülteci sorununun son yıllarda çok büyük bir kriz halini aldığı ve anketlerde bu sorunun en öncelikli çözülmesi gereken sorun olduğu belirtildi.

Dünya basını Türkiye Siyasetini yazdı, Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın önüne geçti denildi!

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Telegraph, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yer vererek bir analiz yayımladı. Haberde,"Mülteci karşıtı açıklamalar Türkiye'deki seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zorluyor" ifadeleri yer alırken,haberin devamında Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli mültecileri ülkesine gönderme sözü verdi" denildi.
Bunların yanısıra çekişmeli bir seçim olacağı da yapılan haberde vurgulandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.