Görüşme bittikten sonra açıklama yaptılar

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Başkanı görevinde bulunan Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet  Bahçeli'ye bir ziyaret gerçekleştirdi

Görüşme bittikten sonra açıklama yaptılar


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Başkanı görevinde bulunan Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet  Bahçeli'ye bir ziyaret gerçekleştirdi


Bahçeli'nin makamı içerisinde 25 dakika devam eden görüşmenin sonrasında çok kısa bir  açıklama gerçekleştiren Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret  etmiş olduğunu ifade ederek, bugün, yeni sistemle ilgili ilk bütçesinin son günü olduğunu  da hatırlattı.

Yıldırım açıklaması içerisinde; ''Bugün gerçekleştirilecek görüşmeler ile birlikte inşallah 2019 senesinin bütçesini  Meclis içerisinde tamamen onaylamış olacağız, görüşmelerini bitirmiş olacağız ve böylelikle 2019 senesine  girmeye hazır bir durumda olacağız. Bu gerçekleştirdiğim ziyaretimi çok fazla merak etmektesiniz. Ziyaretimin kesinlikle bir  nedeni olması gerekmemekte. Bilmektesiniz ki Meclis Başkanlığına seçildiğim zaman Sayın  Genel Başkan bizi ziyaret etmiş idi. Bizlerde  ona mukabil bu ziyareti  yapıyoruz. Bu vesile ile birlikte de Meclis çalışmalarıyla ilgili görüş  alışverişinde bulunmuş olduk. Mesele ise bundan ibaret bir durumdadır.'' ifadelerine yer verdi.

Bahçeli ayrıca, Yıldırım'ı geliş ve gidişinde makam kapısının  hemen önünde  karşılayarak uğurladı.

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli, Meclis kulisi içerisinde gazetecilere, bütçe konuşması esnasında AK Parti ile polemiğe girmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden Abdüllatif Şener'le ilgili bir şekilde ''Eğer Milliyetçi Hareket Partisi'nden birisi o konuşmayı gerçekleştirseydi ''Gel otur hemen yerine'' derdim. Partisini yok saymış olan bir konuşma gerçekleştirdi'' ifadelerini kullanmıştı..
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.