"Hükümet istifa" sloganları sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu meydan okudu!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları sonrasında atılan "Hükümet istifa" sloganları sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan. Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili hiç kimse bilek güreşine girmesin. Tavsiyem odur" ifadelerini kullandı.

"Hükümet istifa" sloganları sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu meydan okudu!

Dün akşam oynanan Beşiktaş - Alanyaspor maçında, önce ki gün Fenerbahçe - Konyaspor maçına gelen taraftarlardan yükselen "Hükümet istifa" sloganları sonrasında siyasette gerilim arttı.

Dün oynanan maçlar sonrasında açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklama sonrasında Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini aktardı.

Taraftarların yaptığı tezahürat sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi, Bakan Soylu yaptığı açıklamada "(Deprem sonrası çalışmalar) Siz bunları yaparken başkaları da siyaset inşa etmeye çalışıyor. 'Ha buradan acaba bir karmaşıklık oluşturabilir miyim' diyenler olabilir. Yani burada bizim bu deprem meselesine gömüldüğümüzü zannedenler güvenlik meselesinde kalkanlarımızı kaldırmayacağımızı zannetmesinler. Üç beş tane bu tip meselenin koordinasyonu ve mühendisliğine soyunan adamları da Türkiye'nin geleceğiyle ilgili karartma hakkı verilmez.

Hiç merak etmeyin. Mesaimizi bölmesinler. Biz mesaimizi de böleriz. Mesaimizi bölerlerse bu milletin karşı karşıya kaldığı süreçte bu millete haksızlık ederler. Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan. Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili hiç kimse bilek güreşine girmesin. Tavsiyem odur. Marjinal bir kafayla, marjinal bir zekayla bu milletin karşı karşıya kaldığı bu süreci zehirlemeye çalışmasınlar." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.