Kılıçdaroğlu'ndan bir ilk aleyhinde asılan afişin önüne gelerek fotoğraf çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kıçıldaroğlu Malatya'ya giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, yoldan geçtiği sırada aleyhine hazırlanan "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" şeklinde yazı bulunan pankartın önüne gelerek fotoğraf çektirdi ve sitem dolu ifadeler kullanarak bu fotoğrafı sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan bir ilk aleyhinde asılan afişin önüne gelerek fotoğraf çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya'ya ziyaret programları kapsamında gelmeden önce şehrin bir çok noktasına CHP aleyhinde hazırlanan "Diyarbakır, Kürdistan'ın bir parçasıdır, "Ne yazık ki Türkiye Azerbaycan'a yardım ediyor" ve "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" gibi afişler asıldı.

Kılıçdaroğlu afişlerin önünde fotoğraf çektirdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha önce yapılmamış bir şeyi yaparak asılan afişlerin önünde poz verip fotoğraf çektirdi ve bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şunları ekledi ''Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.''

Ne uğruna yapıyorsunuz bunları?

Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın devamında ise ''Ne uğruna yapıyorsunuz bunları? Biraz daha çalmak çırpmak için. Yurttaşlarımıza hakaretler etmeye, ayrıştırmaya değer mi ey saray? Gözünüz ne zaman doyacak sizin? Üç günlük, hepimizin ancak biçare olduğu bu dünyada, bu kavga hiç mi bitmesin istiyorsunuz?

Sizinle bizim aramızda bir temel fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Vatanseverler oy için ülkesinin insanını devletine küstürmez. Neyleyim o oyları? Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz!

Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız! İnadına can cana, yan yana olacağız. Başaracağız biz bunu. Bize nasip olacak göreceksiniz. İnadına et ile tırnak olmaya devam edeceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına hep beraber, hep beraber.'' ifadelerine yer verdi.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.