MHP Lideri Bahçeli kendisiyle ilgili çıkan söylemlere sert yüklendi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grup toplantısını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, afetin yaşandığı bölgelere gitmemesi üzerine kendisini eleştirenlere "Başkaları gibi şov peşinde değiliz. Çalışmalara engel olmamak için gelişmeleri Ankara'dan takip ettim" sözleriyle yüklendi.

MHP Lideri Bahçeli kendisiyle ilgili çıkan söylemlere sert yüklendi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında, deprem bölgelerine giden siyasi parti temsilcileri ve genel başkanları bölgede bulunan yetkililerden son durum hakkında bilgi alarak depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Bugün gerçekleştirilen grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Dava arkadaşlarımız il il ilçe ilçe köy köy yardım çağrılarına koştu. Başkaları gibi şov peşinde değiliz. Çalışmalara engel olmamak için gelişmeleri Ankara'dan takip ettim. Sarsıldık fakat düşmeyeceğiz. Binalar üzerimize düştü ama ışığın sönmediğini göstereceğiz. Türkiye'nin tökezlemediğini göstereceğiz. Karanlığın ardında nice güneşler var. Savaşlara doğal afetlere, darbe teşebbüslerine karşı aynı cephede mücadele ettik." dedi.

Konuşmasına devam eden MHP Lideri Bahçeli " Baraj patladı yalanını servis edenler, afet bölgesinde neyin peşindedir? Devletin yapamadığı ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılara düşmüştür. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?

Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en sağlıklı yoldur. Felaket günleri ballandıra ballandıra magazin konusuna dönüştürenler insanlıktan yoksundur. Birilerinin çıkıp şöhret devşirme peşine düşmesi erdemsizliktir. Hele bir enkazımızı kaldıralım, sırtımıza yapışan kenelerle işte o zaman hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli tarafından kullanılan bu ifadeler sonrasında AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'ten cevap gecikmeci, ünlü şarkıcı Levent "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.