Muharrem İnce son noktayı koymuş durumda

Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş olduğu ileri sürülen Muharrem İnce, söz konusu bu tartışmalar için son noktayı koymuş oldu.

Muharrem İnce son noktayı koymuş durumda


Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş olduğu ileri sürülen Muharrem İnce, söz konusu bu tartışmalar için son noktayı koymuş oldu. Uzun günlerden beri gündemden düşmemekte olan iddiayla alakalı olarak bir yazı paylaşan İnce; ''Ben mevcut durumdaki partimin bu  söz konusu olaydan daha çok yara almaması amacıyla bu konuyu kapatmaktayım'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce, ''Beştepe'ye gitti'' şeklindeki iddiasının hemen sonrasında meydana gelen tartışmaları Hürriyet gazetesi içerisinde yazmış oldu. İnce söz konusu bu tartışmalarla alakalı olarak son sözlerini şu şekilde kaleme almış bir durumda: Ben mevcut durumdaki partimin bu  söz konusu bu olaydan daha çok yara almaması amacıyla da konuyu kapatmaktayım. Avukatlarım bu konuyla alakalı dava dilekçesini hazırlamış oldu. Konuyla alakalı olarak son sözü de bundan böyle yargı söylemiş olacaktır. Eğerki bu söz konusu yalanlar üzerinde tek bir sorumlu Rahmi Turan ile birlikte Talat Atilla'yla partinin de bu kişilerle ilgili olarak, ilk olarak Sayın Genel Başkan'ın dava açması konusunda bir beklenti içerisindeyim.

Geçmiş olduğumuz gün içerisinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş olduğu ileri sürülen Muharrem İnce, kendine kumpas kurulmuş olduğunu ifade etti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetimine seslenip; ''Yapılması gerekli olan partimizin içinde yer alan o iftiracının bulunup ceza almasıdır'' ifadelerine yer verdi..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.