Yeni bir ittifak doğuyor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor?

Seçimlere sayılı günler kala yeni bir ittifakın ortaya çıktığı açıklanmış bununla birlikte ittifak içerisinde Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'sinin bulunduğu iddia edilmişti, aktarılan gelişme sonrasında yeni kurulacak olan bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacağı öne sürüldü.

Yeni bir ittifak doğuyor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan grup toplantısında seçimin 14 Mayıs tarihinde olacağı yönünde yapılan açıklama sonrasında siyasette seçim çalışmaları hız kazanmış partiler, üyelerinden sokaklara inerek seçim kampanyalarına başlamaları yönünde talimat ulaştırmıştı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında kulislerde yeni bir ittifakın kurulacağı, ittifak içerisinde de Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'sinin bulunacağı iddia edildi. Şu anda bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" sözleri sonrasında parti disiplin kurulu tarafından CHP'den ihraç edildi ve görevinin bağımsız olarak sürdürmeye başladı.

Bununla birlikte yeni kurulacak olan ittifakın Cumhurbaşkanı adayının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacağı iddia edildi. Siyasetteki sert üslubu ve siyasete hakimliği nedeniyle geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana uymaktadır. Ben göreve talibim. Kazanacak aday olsun diyorsanız Tanju Özcan kardeşinize yol veriniz." ifadelerini kullanmış olası bir Cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşik ışık yakmıştı.
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.