YSK Konusunda açıklama yaptı

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü içerisinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Camii'nde bir cuma namazı kıldı. İmamoğlu, daha sonrasında ise 89 yaşında yaşamını yitiren ve Kore Gazisi  olduğu açıklanan Ruhan Böke'nin cenaze namazına katılım gerçekleştirdi.

YSK Konusunda açıklama yaptı


Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü içerisinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Camii'nde bir cuma namazı kıldı. İmamoğlu, daha sonrasında ise 89 yaşında yaşamını yitiren ve Kore Gazisi  olduğu açıklanan Ruhan Böke'nin cenaze namazına katılım gerçekleştirdi. Ekrem İmamoğlu, camiden çıkış esnasında gazetecilere açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, açıklamasında; ''16 milyon tane insan hizmet beklemekte. Şu anda süreç o denli bir sürüncemede ve belirsiz işletilmeye çalışılmakta ki, şehir bu duruma çok üzülmekte. Herkes vicdanen bu süreci kabul etmiş bir vaziyette. YSK'yı zorda bırakmış olacak bu türdeki eylemler çok üzücü. YSK tarafından da son derece kararlı bir duruş beklemekteyiz.

''Maltepe ilçesi, yahu kardeşim bir tane ilçenin seçimi bir türlü bitirilmez mi'' ifadelerine yer veren İmamoğlu; ''İlçe Seçim Kurulu'nun hakimi, kurul kurmakta, AK Parti ya da MHP üye vermemekte. Ayıptır, niçin bitirmeyi istemiyorsunuz. Niyetiniz nedir. Komik bir durumda yok. YSK, bu durumu birleştirip neyi tartışacak. Değersiz buluyor ise, birleştirip red edecekse bunu bilemem. Hukuki yönüne fazla bir yorum yapamam. Ancak vicdani bir şekilde yorum yapabilmekteyim. Burda bir şey aramaktalarsa çok yazık. YSK bu duruma hiç bir şekilde mahal vermemeli. Bu ülkenin adına çok büyük bir vazife üstlenmiş durumdalar'' ifadeleri ile  konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.