Atletico Madrid tarafından Fenerbahçe için çok büyük bir teklif

Bu sezonda göstermiş olduğu etkili performans ile birlikte Avrupa devlerinin de radarına girmeyi başaran Eljif Elmas'ın ismi en son Atletico Madrid ile anılmaktaydı.

Atletico Madrid tarafından Fenerbahçe için çok büyük bir teklif


Bu sezonda göstermiş olduğu etkili performans ile birlikte Avrupa devlerinin de radarına girmeyi başaran Eljif Elmas'ın ismi en son Atletico Madrid ile anılmaktaydı. İspanyol devi olan kulübün Makedon futbolcuyla alakalı olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'ne takas teklifinde bulunacak olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde bu sezonda ortaya koymuş olduğu performans sayesinde göz doldurmakta olan Eljif Elmas'la alakalı Atletico Madrid kulübününde devreye girmiş olduğu ifade edildi. İtalyan basını içerisinde yer almış olan haberde, Makedon futbolcuyla alakalı Lazio ile birlikte Fiorentina, Sevilla ve Tottenham'ın sonrasında Atletico Madrid kulübününde girişimde bulunacak olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Eljif ile alakalı 15 milyon euro tutarında bir para talep ettiği ileri sürülürken, Atletico Madrid'in genç yaştaki oyuncuya karşılık olarak Nikola Kalinic'i  Fenerbahçe Spor Kulübüne önerebilecek olduğunu da dile getirmiş oldu.

19 yaşında bulunan Eljif'in Fenerbahçe Spor Kulübü'yle 2022 senesinde kadar sözleşmesi yer almakta. Bu sezon içerisinde bütün kulvarlarda 37 tane karşılaşma esnasında 2.255 dakika zaman almayı başaran Eljif, 2 tane gol kaydetmeyi başardı.

Genç yaştaki  yıldız deplasman içerisinde Atiker Konyaspor Kulübü ve Kadıköy içerisinde ise Galatasaray Spor Kulübünün filelerini havalandırmış oldu. Kariyerine  ise ülkesinde yer alan Rabotnicki altyapısı içerisinde başlamış olan Eljif, 2017 senesinde 180.000 Euro tutarındaki bir pazarlıkla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne de transfer olmuştu.

19 yaşında bulunan futbolcunun güncel  durumdaki piyasa değeriyse 7.5 milyon Euro tutarında.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.