Emre Kılınç için yeni bir teklifte bulundular

Devre arası olduğu zaman kadrosuna takviye yapma konusunda planları bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde gözler yerli durumdaki transfere dönmüş durumda.

Emre Kılınç için yeni bir teklifte bulundular


Devre arası olduğu zaman kadrosuna takviye yapma konusunda planları bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde gözler yerli durumdaki transfere dönmüş durumda. Sarı lacivert renklerine sahip olan yönetim takip etmekte bulunduğu Emre Kılınç'la ilgili olarak Sivasspor Kulübüne bir teklif daha götürdü.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetimi devre arası içerisinde kadroya gerçekleştirmeyi istediği takviyeler amacı ile Sivasspor Kulübünün kapısını çaldı.

Teknik Direktör görevinde bulunan Ersun Yanal'ın vermiş olduğu liste içerisinde yer alan Emre Kılınç ile ilgili olarak Sivasspor Kulübünün yönetimi ile masaya oturma kararı aldı. Takvim tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Sivasspor Kulübü'nün Fenerbahçe spor kulübünden tam 4 milyon Euro tutarında bir para istemiş olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe Spor Kulübü de 2 milyon Euro tutarında bir para ve Aatıf konusunda bir öneride bulundu. Sivasspor Kulübünün  yönetimi de bu teklife net bir cevap vermedi. Görüşmelerin ise gelecek  günler içerisinde devam etmesi konusunda bir beklenti mevcut.

24 yaşında bulunan oyuncunun serbest kalma konusundaki bedeli de 2,5 milyon Euro tutarında. Boluspor altyapısı içerisinde yetişmiş olan Emre, 3 sezondan beri Sivasspor  Kulübünün formasını giymekte. Kariyeri süresince çıkmış olduğu 206 tane maç içerisinde 35 tane gol atarak, 48 tanede asist gerçekleştirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.