Fenerbahçe'den ilk o ayrılacak

Ara transfer dönemine yaklaşılmış bir durumdayken Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde takımdan ayrılması beklenmekte olan isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başlamış oldu.

Fenerbahçe'den ilk o  ayrılacak

Ara transfer dönemine yaklaşılmış bir durumdayken Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde takımdan ayrılması beklenmekte olan isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başlamış oldu.

Başkan görevinde bulunan Ali Koç, geçmiş olduğumuz günler içerisinde yapmış olduğu açıklamada devre arasında bazı isimler ile yolların ayrılacak olduğunu resmi bir şekilde açıklamıştı. Fakat Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde hiç bir şekilde beklenmemekte olan özel gelişme yaşandı.

Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirilen maç esnasında görmüş olduğu kırmızı kart ile birlikte tam 6 maç ceza almış olan Soldado'ya eski oynadığı kulübü talip oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü ekibine çok büyük ümitlerle transfer edilmiş olan fakat yaşamış olduğu sakatlıkların da etkisinden dolayı beklentilerin çok daha uzağında kalmış olan Roberto Soldado'nun eski takımına geriye dönme gibi bir ihtimali ortaya çıkmış oldu.


Milliyet tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Fenerbahçe Spor Kulübü'ne Villarreal Kulübünden gelmiş olan İspanyol  asıllı forvet oyuncusunun, tekrardan bu takıma dönüş yapmasının yolunun açılmış olduğu da savunuldu. İspanyol basını içerisinde çok geniş bir yer bulmuş olan haberlere bakılırsa Sarı Denizaltılar deneyimli durumda olan forveti tekrardan kendi kadrosuna dahil etmeyi düşünmekte. Villareal Kulübü gelecek günler içerisinde bu konu ile ilgili olarak  girişimlerde bulunmak için hazırlıklar yapıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ise ne cevap vereceği merak edilmekte.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.