Fenerbahçe için çok kötü bir haber

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkan Vekili görevinde bulunan Semih Özsoy, Serdar Aziz'le beraber Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe Spor kulübüne gelmeyi istediklerini resmen açıklamıştı.

Fenerbahçe için çok kötü bir haber


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkan Vekili görevinde bulunan Semih Özsoy, Serdar Aziz'le beraber Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe Spor kulübüne gelmeyi istediklerini resmen açıklamıştı.

Bu gelişmenin hemen sonrasında gözler Beşiktaş Spor Kulübü ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün arasında Tolgay pazarlığına çevrilmiş idi. Hürriyet'in yapmış olduğu haberine bakılır ise, görüşmeleri Beşiktaş Spor Kulübü ekibinin 2. başkanı görevindeki Serdar Adalı'yla Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkan Vekili  görevindeki Semih Özsoy yürütmekteydi.

Tolgay Arslan ile ilgili olarak Beşiktaş Spor Kulübüne gelmiş olan ilk teklif, Kartal'ın talip bulunduğu sağ bek Şener +2 milyon Euro tutarındaydı. Bu yapılan öneri hiç bir şekilde kabul edilmediği için Kanarya 2. hamlesinide yaparak Şener ile birlikte Valbuena ve üzerine 1 milyon Euro tutarında bir para teklifinde bulunmuştu.

Teklifin hemen sonrasında, Beşiktaş Spor Kulübü'nün Başkanı görevinde bulunan Fikret Orman, Adalı ile yapmış olduğu bir görüşmede transferle alakalı ihtimalleri masaya yatırmış oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün son önerisini de kabul etmemiş olan Orman'ın şunları ifade ettiği açıklandı; ''Eğerki Tolgay'ı almayı istiyorlarsa Şener ve üzerine 4 milyon Euro tutarında ödeme yaparlar.

Takas yapmak işlerine gelmeyecek ise 6 milyon Euro  tutarındaki nakit parayı da gözden çıkartmış olacaklar. Tolgay fazlasıyla üst düzeyde piyasası bulunan bir oyuncumuzdur. 2022 senesine kadarki süre içerisinde de sözleşmemiz mevcut. Şartlarımız yerine gelmez ise takımla ay sonu itibariyle devam eder.''

Başkanla yapmış olduğu görüşmenin sonrasında ise Serdar Adalı  bu durumu Semih Özsoy'la paylaştı, öte yandan Tolgay Arslan'a da konu ile alakalı olarak bir bilgi verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.