Galatasaray'a yeni bir darbe

Gitmiş olduğu günden beri yokluğu çok fazla hissedilmekte olan Bafetimbi Gomis ile alakalı ortaya çıktığı açıklanan bir gelişme, yönetimi çok zor bir duruma düşürmüş oldu.

Galatasaray'a yeni bir darbe


Gitmiş olduğu günden beri yokluğu çok fazla hissedilmekte olan Bafetimbi Gomis ile alakalı ortaya çıktığı açıklanan bir gelişme, yönetimi çok zor bir duruma düşürmüş oldu.


İbrasızlık sebebiyle zor günler yaşamakta olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, Suudi Arabistan'da yer alan Gomis gelişmesi ile beraber çok büyük bir şok yaşamış oldu.

Sezon başlarken Al Hilal Kulübü'ne 6 milyon Euro tutarındaki bonservis bedeliyle satılmış olan Gomis, Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimini adeta pişman etti.

Mitroglou ile birlikte Diagne transferleri  ise onun yerini halen dolduramadı; lakin bu sportif krizin yanında bir de mali kriz ortaya çıkmış durumda... Geçmiş olduğumuz cumartesi gününde gerçekleştirilen Mali Genel Kurul esnasında idari açıdan ibra edilmemiş olan Galatasaray  Spor Kulübü'nün yönetimi, haftalardan beri Suudi Arabistan'dan beklemekte olduğu iyi haberi de bir türlü alamadı.

Al Hilal Kulübü, sezon başlarken 6 milyon Euro tutarındaki paraya transfer etmiş olduğu Bafetimbi Gomis'in 6 milyon Euro tutarına sahip bonservis bedelinin son taksiti olarak açıklanan 2 milyon Euro'yu tekrar ödemedi. Yapılmış olan uyarılara karşın 1 Mart tarihinde yollaması gereken parayı vermeme konusunda ısrar etmekte olan Suudi Arabistan ekibinin bu gösterdiği tavrı, ibrasızlık sebebiyle zaten zor durumda bulunan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimini daha da zor duruma sokmuş oldu.

Futbolcuların bütün paralarını da bu ay başında ödeyip, 31 Mart tarihinde UEFA'ya verilmesi gerekli ''kulüpten alacağımız yoktur'' şeklindeki yazıyı alan yönetim, bundan sonraki süreç içerisinde vergi borçlarıyla bonservis taksitlerini ödeme konusunda plan yapıyordu.

2 milyon Euro tutarındaki taksit gelecek hafta da gelmezse FIFA'ya resmi  durumdaki başvurular gerçekleştirilecek.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.