Galatasaray içerisinde yeni bir transfer bombası

Spor Toto Süper Lig içerisinde 2. yarının ilk maçını 19 Ocak Cumartesi gününde MKE Ankaragücü'yle oynayacak Galatasaray Spor Kulübü içerisinde forvet transferinin halen bitirilememiş olması camia içerisinde endişeye sebep olmakta.

Galatasaray içerisinde yeni bir transfer bombası



Spor Toto Süper Lig içerisinde 2. yarının ilk maçını 19 Ocak Cumartesi gününde MKE Ankaragücü'yle oynayacak Galatasaray Spor Kulübü içerisinde forvet transferinin halen bitirilememiş olması camia içerisinde endişeye sebep olmakta. Galatasaray Spor Kulübünün yönetimi de bütün bu bekleyişle birlikte eleştirilere dünya çapında ünlü bir yıldızla imza atıp yanıt vermeyi istiyor.

Transfer ile ilgili çalışmalarını devam ettiren Galatasaray Spor Kulübü içerisinde forvet hususunda çalışmalar titizlikle sürüyor. Galatasaray Spor Kulübüne transferi gündeme gelmiş olan son isim dünya çapında ünlü golcülerden biri olan Diego Costa oldu.

İspanya'daki en fazla okunan spor gazetelerinden AS'ın Atletico Madrid kısmının direktörü görevindeki Jorge García, dünya çapında ünlü golcülerden Diego Costa'nın Türkiye'ye gelme olasılığı konusunda çok önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Jorge Garcia tarafından Radyospor'a yapılmış olan açıklamanın satır başlarıda şöyle;

''Atletico Kulübü, Costa ile sezon sonuna kadar devam etmeyi istemekte. Oyuncunun sakatlığı ise halen devam ediyor. 19 Aralık tarihi içerisinde sakatlanmıştı. Operasyonlar geçirdi. Doktorlar ise onu Şubat ayının ortalarına gelene kadar, Juventus maçına çıkana kadar yetiştirmeyi istiyor. Fakat yaşamış olduğu sakatlığı çok ağır ve bu konuda kesin bir şey söyleyebilmek çok zor. Diego Costa ise, Atletico içerisinde, bir sezonda net bir şekilde 8 ila 9 milyon Euro tutarında para kazanmakta Atletico'nun ise Alvaro Morata'yı Chelsea Kulübünden kiralayabilmek amacıyla uğraşmakta olduğunu da ifade eden Jorge García, Kalinic konusunda da bir konuşma yaptı; ''Morata kiralanır ise Gelson ile birlikte Kalinic'in takımdan ayrılabilmesi gündemde.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.