Galatasaray ile anlaşmayı yaptı

Fenerbahçe Spor Kulübünün tecrübeli  durumdaki sağ beklerinden Şener Özbayraklı'nın Galatasaray Spor Kulübüne imzayı atmış olduğu ve gelecek sezonda ise Galatasaray Spor Kulübü formayı giyecek olduğu da ileri sürüldü.

Galatasaray ile anlaşmayı yaptı


Fenerbahçe Spor Kulübünün tecrübeli  durumdaki sağ beklerinden Şener Özbayraklı'nın Galatasaray Spor Kulübüne imzayı atmış olduğu ve gelecek sezonda ise Galatasaray Spor Kulübü formayı giyecek olduğu da ileri sürüldü.

Güneş tarafından yapılmış olan habere bakılırsa gelecek sezonun kadro mühendisliğine daha şimdiden başlamış olan ve sağ bek içerisinde Mariano-Linnes tercihlerini gözden geçirmiş olan Fatih Terim, Brezilya asıllı futbolcuyla yollarını ayırma konusunda da planlar yapıyor.

2 seneden beri Galatasaray Spor Kulübü içerisinde top koşturmakta olan ve oynadığı futbol sayesinde tatminkar bir performans ortaya çıkartan Mariano'nun 33 yaşında bulunması Fatih Terim'i de B planına doğru itmekteyken, başarılı durumdaki teknik adamın gelecek sezon sağ bek kısmını Linnes - Şener Özbayraklı ikilisine emanet edecek olduğu ortaya çıkmış durumda.

Fenerbahçe Spor Kulübüyle sezon bittiğinde sözleşmesi sona erecek olan Şener'in Galatasaray Spor Kulübünde oynayacağı kesinleşirken, milli durumdaki futbolcunun alternatifi şeklinde ise tekrar Linnes'in düşünülmekte olduğu öğrenildi.

Ersun Yanal'ın hiç bir şekilde forma şansı vermemiş olduğu ve Fenerbahçe Spor Kulübüyle bağlarını kopartmış olan 29 yaşındaki futbolcunun lig  bittiğinde Galatasaray Spor Kulübü formasını giyeceği  açık bir şekilde ifade edildi.

Galatasaray Spor Kulübüyle sözleşmesi 2019 ila 2020 sezonunda biteceği açıklanan Mariano kulüpten senelik 2 milyon 350.000 euro tutarında para kazanmaktaydı. Oyuncunun kendi ülkesine geri dönme konusundaki ihtimalinin yüksek olduğu da konuşulanlar arasında.


Şener Özbayraklı ise, 2015 senesinin yazında 1.65 milyon Euro tutarında Bursaspor Kulübünden Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmuştu. Bu sezonda Fenerbahçe Spor Kulübü formasıyla 17  tane maça çıkmış olan Şener Özbayraklı, gol veyahut asist katkısında bulunmayı başaramadı. Bugüne kadarki sürede Fenerbahçe Spor Kulübü formasıyla toplamda 110  tane maça çıkmış olan Şener Özbayraklı, Fenerbahçe Spor Kulübünde 5 tane gol 14 tane  asistlik bir performans ortaya koymayı başardı.

A Milli Takım formasıyla da 19 tane maça çıkmış olan yıldız durumdaki oyuncunun, halen golü bulunmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.