Galatasaray'ın açıklaması çok sevindirdi

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden, Hatayspor Kulübü ve Trabzonspor Kulübünün maçlarından önce taraftarı çok fazla sevindirecek özel bir açıklama paylaştı.

Galatasaray'ın açıklaması çok sevindirdi


Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden, Hatayspor Kulübü ve Trabzonspor Kulübünün maçlarından önce taraftarı çok fazla sevindirecek özel bir açıklama paylaştı.

Kulüp tarafından, bugün gerçekleşmiş olan antrenmana yönelik yapmış olduğu açıklama ise şöyle;

''Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finaldeki ilk ayağı içerisindeki Hatayspor Kulübü ile karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapmış olduğu antrenman ile birlikte başlamış oldu. Florya'da yer alan Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman kapsamında Aytemiz Alanyaspor Kulübüne karşı oynanmış son lig maçı esnasında tam zaman almış futbolcular bu günü yenilenme çalışması ile bitirdi. Öteki oyuncularda core stabilizasyon hareketleri ile antrenmana başlangıç yaptı. Daha sonrasında ise çabukluk ile birlikte kuvvet çalışmaları yapıldı. Antrenmanın ana kısmında da sınırlı alan içerisinde oyunsal formda bir  çalışma gerçekleştirildi. Antrenman sonrasında ise, yenilenme ile birlikte soğuma hareketlerinin sonrasında bitirildi.

Emre Akbaba ise , antrenmanın tümünde takımla beraber çalışmalar içerisinde yer almış oldu. Japonya'nın Milli Takımı'yla birlikte Asya Kupası içerisinde mücadele etmekte olan Yuto Nagatomo ise takıma katılım gerçekleştirdi. Mariano Ferreira'nın yapılmış olan tetkikleri esnasında sağ alt arka adale grubu üzerinde darbeye bağlı bir şekilde zorlanmayla birlikte kanama tespit edildiği açıklandı. Oyuncumuzun tedavi işlemlerine de başlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, Hatayspor Kulübü ile karşılaşmasından önceki son antrenmanını ise yarın saatler 18:00'i gösterirken Florya'da yer alan Metin Oktay Tesisleri içerisinde yapıp mücadeleyle alakalı olarak Florya Metin Oktay Tesisleri içerisinde kampa girmiş olacak.''

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde uzun süren sakatlığını atlatmış durumdaki Emre Akbaba'nın ise bu ay sonrasında komple hazır bir duruma gelecek olduğu tahmin edilmekte. Nagatomo da zorlu  haldeki Trabzonspor maçı esnasında sahada yer alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.