Provokasyon konusunda uyarıda bulundu

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün kendi dahası içerisinde Galatasaray spor kulübüyle gerçekleştireceği derbi maçının hazırlıklarını bitirerek kampa girmişti.

Provokasyon konusunda uyarıda bulundu


Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün kendi dahası içerisinde Galatasaray spor kulübüyle gerçekleştireceği derbi maçının hazırlıklarını bitirerek kampa girmişti. Ezeli durumdaki rakiplerine karşı Şükrü Saracoğlu stadı içerisindeki performanslarını devam ettirme isteğinde bulunan kaptanlar Volkan Demirel ile birlikte Hasan Ali Kaldırım ve  deMehmet Topal, dün gerçekleşen antrenmandan sonra takımla bir toplantı yaptı.

Sezon başladığından bu zamana kadar her maç içerisinde takıma karşı desteklerini göstermiş olan taraftarlara borçlu durumda bulundukları ve ezeli olan rakiplerine karşı ezici üstünlüklerini devam ettirmelerinin gerekli olduğuna da vurgu yapmış olan kaptanlardan Volkan Demirel; ''Bize sürekli olarak destek olan taraftarımızın önünde kazanabilmekten farklı bir maksadımız yok. Daha önce gerçekleşen maçlarda da yer aldığı gibi sahamızda rakibimizi bir defa daha yenip taraftarlarımıza karşı borcumuzun bir bölümünü kapatmayı istiyoruz. Takım olarak bu durumu başaracak güçle birlikte kaliteye de sahibiz'' ifadelerine yer verdi.
 

Volkan Demirel özellikle de takıma yeni katılmış olan isimlere uyarıda bulunarak; ''Daha öncesinde buna benzer derbilerde gerginlikler çok daha fazla olmuştu. Senelerin vermiş olduğu galibiyet alamama konusundaki gerginlik saha içinde çok değişik noktalara da gelebilmekte. Bu ise birebir oyun kalitesini çok fazla etkilemekte. Provokasyona sebep oluyor. Kendimize hakim olarak, dikkat etmemiz gerekli. Bizler oyunumuzu oynayarak onları her zamanki sonuca yani artık geleneksel hale gelene ulaşacağız'' ifadeleri ile konuştu.
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.