Sözleşmesini fesh edecekler

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı  görevinde bulunan Ali Koç, flaş bir karara daha imzasını atarak yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmek için  hazırlıklar yapıyor.

Sözleşmesini fesh edecekler


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı  görevinde bulunan Ali Koç, flaş bir karara daha imzasını atarak yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmek için  hazırlıklar yapıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı  görevinde bulunan Ali Koç, Lille'den tam 7,5 milyon euro tutarındaki satın alma opsiyonu ile kiralanmış olan Yassine Benzia konusundaki son kararını verdi.

Sezon başında daha yeni bir yapılanmaya gitmiş olan ancak adeta darmadağın bir hale gelen Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde futbol direktörü  görevinde bulunan Damien Comolli'nin pek çok transfer isteği bu takıma hiç bir şekilde  katkı veremezken, Benzia ise bu oyuncuların Slimani ile beraber başında gelmekteydi.

Milliyet tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı görevinde bulunan  Ali Koç, Yassine Benzia'nın vasat  durumdaki performansından dolayı 24 yaşında bulunan oyuncunun kiralık kontratını bitme tarihinden çok önce bir tarihde sonlandırma konusunda karar aldı.

24 yaşında bulunan bu futbolcu, kariyeri içerisinde Olympique Lyon Kulübü ile birlikte Lille Kulübü ve de  Fenerbahçe Spor Kulübü'nün formalarını giydi. Benzia, bu sezonda oynamış olduğu 17 tane maç içerisinde yalnızca 3  tane asistlik bir  performans sergilemiş oldu.

Cezayir asıllı orta saha oyuncusunun Lille Kulübü ile olan sözleşmesi ise  2021 senesine kadar devam etmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.