2. Mağazası için İstanbul'u tercih etti

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, 6 Nisan tarihi içerisinde gerçekleştirmiş olduğu açılış etkinliğiyle beraber Türkiye’de yer alan 2. deneyim ve de satış mağazasını İstanbul İstinye Park içinde hizmete sokmuş oldu.

2. Mağazası için İstanbul'u tercih etti


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, 6 Nisan tarihi içerisinde gerçekleştirmiş olduğu açılış etkinliğiyle beraber Türkiye’de yer alan 2. deneyim ve de satış mağazasını İstanbul İstinye Park içinde hizmete sokmuş oldu. Açılışa özel bir şekilde 6 ila 7 Nisan tarihleri içerisinde bir çok üründe %20 oranında  indirim olanağı sunmuş olan Huawei şirketi, öte yandan 21 Nisan tarihine kadarki zamanda Huawei P30 modeli ve P30 Pro  modeli satın alacak tüketicilere Huawei Watch GT hediye etmiş olacak. Huawei şirketi, Türkiye’de yer alan ilk resmi durumdaki mağazasını ise tekrar bu sene içinde İzmir ilinde açmıştı.

Türkiye içerisindeki 2. deneyim mağazalarını açmalarıyla alakalı olarak konuşma gerçekleştiren Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubunun Ülke Müdürü  görevinde bulunan Seth Wang; ''Türk asıllı tüketicilerin ürünlerimizi  kolay bir şekilde deneyimlemesini fazlasıyla önemsemekteyiz. 2019 senesi içerisinde kendi mağazalarımız ile tüketicilere ulaşmaya başlamış olduk. Şubat ayı içerisinde İzmir Mavibahçe’de açmış olduğumuz ilk Deneyim Mağazamızın sonrasında 2. mağazamızı İstanbul ilinde İstinye Park’ta hizmete açmış oluyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Huawei şirketinin yeni amiral gemisi modelleri ve firmanın Türkiye’de pazar içerisindeki durumuyla alakalı da konuşma gerçekleştiren Wang; ''Mağazamız içerisinde tüketiciler ilk sırada Türkiye’de bugün satışa çıkartmaya başlamış olduğumuz P30 Serisi olmak üzre bütün akıllı telefon modellerimizi ve öteki ürünlerimizi konforlu bir ortam içinde daha yakından incelemenin yanı sıra ve deneyimleme olanağı da bulmuş olacaklar. Son dönemler içerisinde pazar payımızın %29,7 oranına çıkmış olması, Türkiye’nin  ise Huawei şirketine karşı çok yoğun ilgisini gösterebilmesi açısından bizim yönümüzden çok önemli.'' ifadeleri ile konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.