2 Tane çok oyunculu modu kaldırdılar

Battlefield V isimli yapım geçmiş olduğumuz yıl çıkışını gerçekleştirdiğinde oyunu beğenmiş olan ve beğenmeyen 2 farklı grup oluşmuştu. Dice ise, paylaşmış olduğu yeni güncellemeyle beraber oyuncuları tekrar ikiye bölmüş oldu.

2 Tane çok oyunculu modu kaldırdılar


Battlefield V isimli yapım geçmiş olduğumuz yıl çıkışını gerçekleştirdiğinde oyunu beğenmiş olan ve beğenmeyen 2 farklı grup oluşmuştu. Dice ise, paylaşmış olduğu yeni güncellemeyle beraber oyuncuları tekrar ikiye bölmüş oldu. Güncelleme ile beraber ''Cephe Hattı'' ile ''Üstünlük'' adına sahip çok oyunculu  özel modlar oyun içerisinden tamamen kaldırıldı.

Dice  ise alınan bu kararının ardında bu oyun modlarına gösterilmiş olan ilginin az olmasının bulunduğunu ifade etti. Yapımcıya bakılır ise bu söz konusu durum, oyunu oynamayı isteyen insanların rakip bulmak amacıyla fazlasıyla uzun bir zaman beklemelerini gerektirmekteydi. Bir kısım oyuncu, rakip bulma konusunda ciddi anlamda zorlandığını ifade etse de bu şekilde bir problem yaşamamış olduğunu ifade eden oyuncuların sayısı da çok fazla.

Kaldırılmış olan bu 2 tane mod, oyunun öteki modlarına bakıldığında daha aksiyona açık durumda ve daha hızlı olmaları sayesinde öne çıkmaktaydı. Bu nedenden dolayı da karardan memnun bulunmayan oyuncular, topluluk sayfaları üzerinde Dice’ı adeta topa tuttular.

Dice’ın  söz konusu kararının arkasında yer alan nedene inanmamakta olan oyuncular, Dice’ın bu kararda yer alan modlara ait oyuncu verilerini  açık bir şekilde paylaşmasını bile talep etti. Fakat Dice cephesinden bu şekilde bir hamle de beklenmemekte.

Hayranlardan almış oldukları tepkilerden sonrasında Dice şirketinin geri adım atıp atmayacak olduğu da bir merak konusu lakin Dice şirketi, hayranların  bu göstermiş olduğu tepkilerine çok fazla kulak asmayarak oyundan modlar çıkartmayı sürdürürse oyuncuların sinirleri de artmayı sürdürecek gibi gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.