5G'yle beraber rekor bir gelir beklemekte

Huawei şirketinin Dönüşümlü CEO’su görevinde bulunan Ken Hu, 2018 sonunun itibariyle gerçekleştirdiği değerlendirmede, sene sonu gelirlerinin 100 milyar dolar tutarını bulmasını beklemekte olduklarını ifade etti.

5G'yle beraber rekor bir gelir beklemekte


Huawei şirketinin Dönüşümlü CEO’su görevinde bulunan Ken Hu, 2018 sonunun itibariyle gerçekleştirdiği değerlendirmede, sene sonu gelirlerinin 100 milyar dolar tutarını bulmasını beklemekte olduklarını ifade etti. Dünya üzerindeki en önemli mobil operatörleriyle beraber, Fortune 500 firmalarının yarısından daha çoğuna hizmet vermekte olduklarını da ifade eden Ken Hu hem bireysel hem ise kurumsal durumdaki müşterilerinin güvenini kazanmış olmalarının bu başarının içerisinde çok önemli bir pay sahibi olduğunu açıkladı.

Son dönemlerde ülkelerin bazılarında Huawei şirketinin 5G  ile ilgili çalışmalarının kısıtlanması konusunda değerlendirmeler gerçekleştiren Ken Hu, dünyanın tamamında 10.000 taneden çok 5G baz istasyonu sevkiyatı başlatmış olduklarını ve hem ticaret hem ise güvenlik özeli içerisinde bütün operasyonlarının, uluslararası standartlarda yer alan sözleşmelerle güvence altında bulunduğunu da söyledi. Geçtiğimiz 30 seneden beri Huawei şirketinin içinde bulunduğu çok büyük bir siber güvenlik açığı olayının bulunmadığını da açıklayan Ken Hu, firmanın güvenlik sicilinin çok daha temiz olduğuna da vurgu yaptı.

Mobil operatörlerin ise 5G geçiş süreciyle alakalı bir şekilde Huawei şirketini tercih etmekte olduklarının altını çizmiş olan Ken Hu devamında ise; ''Operatörler bu süreç içinde, 12 ile 18 yıl sene boyunca Huawei  şirketinin altyapısıyla çalışmayı tercih etmekteler'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.