A101 bu hafta da teknolojik ürünler sunacak

Her hafta  içerisinde müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran A101, bu hafta fazlasıyla kalabalık bir ürün yelpazesi sunarak karşımıza çıktı.

A101 bu hafta da teknolojik ürünler sunacak


Her hafta  içerisinde müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran A101, bu hafta fazlasıyla kalabalık bir ürün yelpazesi sunarak karşımıza çıktı. Bu hafta içerisinde sadece akıllı telefon satışı yapmanın yanı sıra Bluetooth hoparlör ile birlikte Bluetooth kulaklık ve de televizyon benzerindeki ürünleri de satışa çıkartacağı açıkça görülen A101 market zinciri, her bir ihtiyacı karşılamaya gelmiş olacak. 13 Haziran Perşembe gününde satışa çıkacağı açıklanan ürünler de şöyle;

Xbox One S modelindeki cihaz 1.699 Türk Lirası tutarında;

Yaz tatilinin de başlamış olmasıyla beraber ne yapacağı konusunda düşünmekte olanlara çok büyük bir fırsat niteliğinde duyurulan Xbox One S konsolu; Tom Clancy’s The Division 2 isimli oyunun yanı sıra 14 gün zamanlı Live Gold üyeliği ve de 1 aylık Gamepass üyeliği ile beraber geliyor olacak. 1 TB'lık dahili depolaması bulunan bu konsol aynı zaman içerisinde bir tane kontrolcüyü de içinde barındırıyor olacak. 2 senelik resmi garantiye sahip olarak gelecek bu konsol üzerinde anlaşmalı durumdaki kredi kartlarına vade farkı yansıtılarak 5 ila 6 taksit arasında bir taksit olanağının sunulmuş olduğunu da belirtmekte yarar var.

13 Haziran tarihi içerisinde satışa çıkacak öteki teknolojik ürünler ise şöyle:

Honor 7S  modelindeki cihaz - 799 Türk Lirası tutarında:
Samsung şirketinin 49NU7300 49'lik büyüklüğe sahip Curved 4K UHD TV - 3.699 Türk Lirası tutarında
Piranha markalı Bluetooth hoparlör - 49,95 Türk Lirası tutarında
Piranha markalı Bluetooth kulaklık - 34,95 Türk Lirası tutarında
Sentar  markalı akıllı çocuk saati - 299 Türk Lirası tutarında

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.