A101 yine teknolojik ürünler sunuyor

Yapmış olduğu indirimlerden haberdar olabilmeniz amacıyla haberlerini yaptığımız fakat hızına bir türlü yetişememekte olduğumuz A101, bu hafta içerisinde de pek çok teknolojik ürünü müşterileriyle buluşturmuş olacak.

A101 yine teknolojik ürünler sunuyor


Yapmış olduğu indirimlerden haberdar olabilmeniz amacıyla haberlerini yaptığımız fakat hızına bir türlü yetişememekte olduğumuz A101, bu hafta içerisinde de pek çok teknolojik ürünü müşterileriyle buluşturmuş olacak. Sadece telefon satışıyla kendini kısıtlamamış olan A101 marketleri, 16 Mayıs tarihi içerisinde pek çok ihtiyacı karşılayabilmeye yönelik ürünlerini satışa sunmuş olacka. 

Birinci teknolojik ürünü Honor 9 Lite (1.199 Türk Lirası tutarında) cep telefonu


Teknik durumdaki özellikleri:

5,65 inç büyüklüğüne sahip Full HD+ ve ayrıca FullView 18:9 geniş durumdaki bir ekranın yanı sıra 3 GB'lik bir RAM, 32 GB'lik bir dahili hafıza ile kutudan çıkıyor. Ön tarafında 13 MP ve 2 MP'lik bir kameraya ek olarak arka tarafında da 13 MP  ve 2 MP'lik özelliğe sahip kameralarla geliyor. Kirin 659 işlemcisiyle karşımızda olacak cihaz 3.000 mAh gücündeki bataryasından beslenirken kutusundan ise Android 8 işletim sistemiyle çıkacak.

Bütçe dostundaki fiyat  ve performans telefonu arayanların içini rahatlatmış olacak, gönüllerine su serpmiş olacka ve daha pek çok olumlu atasözünün işlevini yerine getirmeyi başarmış olacak Honor 9 Lite modeli, 16 Mayıs tarihi itibariyle A101 mağazaları içerisinde satışa sunulmuş olacak.

A101 telefonun yanı sıra Piranha şirketinin oyuncu ekipmanlarını da satacak. Bu ürünler ve fiyatları ise şu şekilde olacak;

- Piranha Gaming Mouse ürünü 29.95 Türk Lirası tutarında
- Piranha Bluetooth Kulaklık ürünü  34.95 Türk Lirası tutarında
- Piranha Gaming Kulaklık ürünü 59.95 Türk Lirası tutarında
- Piranha Gaming Klavye ürünü 49.95 Türk Lirası tutarında


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.