Alınan patentle yeni 2 tane özelliğin gelebileceği tahmin ediliyor

Sony şirketi, geçmiş olduğumuz günlerde 2 tane patent dosyası oluşturmuş durumda.

Alınan patentle yeni 2 tane özelliğin gelebileceği tahmin ediliyor


Sony şirketi, geçmiş olduğumuz günlerde 2 tane patent dosyası oluşturmuş durumda. Bu dosyalardan bir tanesi PSVR kullanıcılarının canlı  bir şekilde etkinlikleri izlemesini sağlamaktayken ötekisi ise kullanıcıların kendi avatarlarını arkadaşlarının görebilmekte olmasını sağlamaya fayda gösteren bir özellik olarak öne çıkıyor.

Dosyalar ise sırası ile 2017 ve de 2018 senelerinde patentlenmişti fakat geçmiş olduğumuz günlerde açıkça ortaya çıktı. Canlı etkinliklerle alakalı olan patente bakıldığında kullanıcıların sanki orda yer alıyormuş gibi hissetmesi sağlanmak istenmekte. Ciddi bir şekilde orada yer alan seyircilerle etrafı sarılı bir durumda bulunacak kullanıcılar, etkinliği yerinde izlemekteymiş gibi hissetmiş olacak.

2. patent dosyasının ele almış olduğu konu ise arkadaşlarınızın siz oyun oynadığınız esnada sizi görmelerini sağlamasıyla alakalı. NPC’leri arttırıp  çok daha eğlenceli ve  çok daha bağlayıcı bir deneyim sunma konusunda isteği bulunan Sony şirketi, seçmiş olduğunuz avatarı arkadaşınıza eş zamanlı bir şekilde göstermeyi istemekte.

Yapmış olduğumuz her bir patent haberimizde de açık bir şekilde ifade ettiğimiz gibi patent dosyaları sürekli olarak hayata geçmemekte. Aslında yine de Sony şirketinin gelecekle alakalı olası planlarının arasında bunların yer aldığını ve Sony şirketinin PSVR hususunda belirli geliştirmeleri planlamakta olduğunu da açık bir şekilde söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.