Apple karşımıza yeni nesil iPod Touch ile mi çıkacak? 

Dünya üstünde yer alan en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olan Apple şirketi, geçmiş oluğumuz günler içerisinde yapılan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES)  kapsamında hiç yer almadı.

Apple karşımıza yeni nesil iPod Touch ile mi çıkacak? 


Dünya üstünde yer alan en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olan Apple şirketi, geçmiş oluğumuz günler içerisinde yapılan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES)  kapsamında hiç yer almadı. Lakin Apple şirketinin ürünleri merkezli bir tane Japon internet sitesi olarak öne çıkan Mac Otakara, CES 2019 kapsamında çalışmayı sürdürdü ve fuarda yer almış olan Apple şirketine yakın kaynaklardan da bir takım önemli bilgiler edinmeyi başarmış oldu.

Mac Otakara tarafından aktarılmış olan bilgiye bakılırsa Cupertino merkezli  bulunan teknolojinin devi, 7. nesilden iPod Touch’lar üstünde çalışmaya başlamış bir halde. Yeni nesilden bir iPod Touch’ın  tam olarak ne zaman başlatılabilecek olduğu veyahut hangi özelliklere sahip olarak gelebileceği hususunda bir bilgi vermemiş olan firma, güncellemenin donanım üstünde odaklanacak olduğunu da ifade etti.

Apple şirketi, piyasa içerisinde yer alan en güncel  durumdaki iPod Touch modellerini de Apple A8 isimli işlemci, 8 megapiksel özelliğine sahip bir arka kamera ve 6 değişik renk seçeneğiyle 2015 senesinde duyurmuştu. 2017 senesi içerisinde depolama alanıyla alakalı bir güncelleme gerçekleştiren şirket, 32 GB ile birlikte 128 GB’lık sürümlerle günümüz ihtiyaçlarına çok daha uygun depolama seçenekleri sunmuş oldu.

Apple şirketinin yeni nesildeki bir iPod Touch modeli içerisinde çok daha gelişmiş bir işlemciyle birlikte çok daha gelişmiş bir kamera haricinde tam olarak nasıl bir iyileştirme gerçekleştirebilecek olduğu da şu anda bilinmemekte. Fakat gelmiş olan bilgilere bakılır ise firma, iPad Pro modelinden hemen sonra yeni nesilden iPod Touch modeli içerisinde de USB Type-C bağlantı noktasına geçiş yapmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.