Apple Music kullanıcılarından arkadaşları için hediye gönderme dönemi

Apple Music  platformu kısa zaman öncesinde 50 milyon taneden çok ücretli abonesinin olduğunu resmi bir şekilde açıkladı.

Apple Music kullanıcılarından arkadaşları için hediye gönderme dönemi


Apple Music  platformu kısa zaman öncesinde 50 milyon taneden çok ücretli abonesinin olduğunu resmi bir şekilde açıkladı. Bu durum  her ne kadar Spotify platformunun 100 milyon tanelik Premium müşteri sayısının fazlasıyla altında kalmış olsa bile Apple şirketi, kendisine ait servisinin en azından rakibi kadar iyi bir durumda olduğunu ikna edebilmek amacıyla elinden geleni de yapmakta.

9to5mac tarafından paylaşılmış olan rapora bakılırsa Apple şirketi, daha öncesinde abone olanlar 3 aylık deneme zamanını verdikten  hemen sonra müzik servisini demeyerek satın almamış olanlara daha çok ücretsiz bir şekilde kullanma zamanı vermek için hazırlanmakta.

Görünüşe bakılır ise Apple şirketi, kendi bünyesinde yer alan abonelerine ''abone durumda bulunmayan arkadaşlarına yollayabilecekleri'' bir  tane hediye kodunu bildirim şeklinde yollamakta. Kodu kullanmayı isteyen kişi eğerki daha öncesinde 3 aylık süren deneme sürümünü kullandı ise, 1 ay daha bedava bir şekilde Apple Music kullanabilme hakkına sahip durumda bulunuyor.

Fakat eğerki bu kişi daha öncesinde hiçbir biçimde deneme sürümü kullanmamış durumdaysa ve Apple Music platformuna üye değilse, uygulamayı  tam 4 ay süresince bedava  bir şekilde kullanabilir duruma gelmekte. Ücretsiz durumdaki deneme sürümünün zamanı dolduğunda da Apple Music platformunu kullanmayı sürdürebilmek amacıyla 13:99 Türk Lirası tutarında bir ödeme yapılması gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.