Apple şirketi 5G desteği bulunan iPhone üretimi yapacak mı?

Senenin ilk ayları içerisinde gerçekleştirilmiş olan etkinlikler esnasında en fazla üstünde durulmakta olan konu 5G olarak öne çıkmıştı.

Apple şirketi 5G desteği bulunan iPhone üretimi yapacak mı?


Senenin ilk ayları içerisinde gerçekleştirilmiş olan etkinlikler esnasında en fazla üstünde durulmakta olan konu 5G olarak öne çıkmıştı. Samsung şirketi ile Huawei şirketi gibi devler ilk sırada olmak üzre pek çok telefon üreticisi, 5G’yi desteklemekte olan modellerinin tanıtımını yapmışlardı. Fakat Apple şirketinden bu konuyla alakalı bir ses yoktu. Son gelmiş olan bilgilere bakılır ise firma, gelecek Eylül ayı içerisinde 5G desteğine sahip modelini tanıtmış olacak.

Yeni tanıtımı yapılacak olan 5G modelinin, Snapdragon X55 5G yonga seti ile birlikte Snapdragon X50 5G yonga seti bulunan telefonlarla yarışması gerekli olacak. Senelerce iPhone 7 modeli ile iPhone 8 modelinde kullanımı gerçekleştirilen 4G’ye sahip yonga setinin üretimini yapan Intel şirketi, Apple şirketinden fazlasıyla büyük bir gelir elde etmeyi başarmıştı.

Yeni gelecek iPhone modelinin ismi hususunda da halen kesin bir bilgi bulunmuyor. iPhone XS modelinden sonra gelecek olan modelin adının iPhone XI şeklinde olması konusunda bir beklenti var. 5G  ile ilgili teknolojisinin internet hızını çok daha önce yapmış olduğumuz haberlerde de açık bir şekilde belirtmiştik. 5G desteğine sahip bir iPhone modelinin sükse yaratacak olduğu ise tamamen şüphesiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.