Apple şirketinden abonelikli news uygulaması

Geçmiş olduğumuz senenin ortalarında çıkmış olan Apple şirketinin aylık abonelik sistemine dayalı durumdaki kendi News (Haberler) isimli uygulamasını iOS işletim sistemi üzerine getirecek olduğu iddiaları haklıymış.

Apple şirketinden abonelikli news uygulaması


Geçmiş olduğumuz senenin ortalarında çıkmış olan Apple şirketinin aylık abonelik sistemine dayalı durumdaki kendi News (Haberler) isimli uygulamasını iOS işletim sistemi üzerine getirecek olduğu iddiaları haklıymış. Yayınlanmış olan en son iOS sürümü geliştiricilere özel iOS 12.2'nin 1. beta sürümü içerisinde fark edilmiş olduğu gibi Apple şirketi; Magazin ile birlikte Müzik, TV Şovları ve de Haberleri tek bir aylık ödemenin içerisinde sunma konusunda hazırlık yapıyor.

iOS işletim sisteminin geliştiricilere özel olarak yayınlanmış olan son sürümü içerisinde Apple şirketinin kendisine ait olan servislerini ''Apple News Magazines'' isminin altında birleştirmeyi amaçlamakta olduğu açıkça ortaya çıktı. Apple şirketinin kullanıcıları sahip bulundukları iTunes Hesapları üstünden aboneliklerini yaparak iOS cihazları üzerinde bu üyeliklerini de tamamen  aktif bir biçimde kullanabiliyor olacaklar.

Apple şirketinin bu yeni  getirecek olduğu servis uygulamasını  son kullanıcılara ne zaman yayınlayacak olduğu konusunda bir bilgi yok fakat Mart ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Apple etkinliği kapsamında bu yeni News sisteminin tanıtılabilecek olduğu konusunda da tahminler var. Tekrar iOS 12.2 işletim sisteminin beta sürümü içerisinde keşfedildiği gibi Apple şirketinin kablosuz kulaklıklarının yeni versiyonlarından Airpods 2, sesli asistan Siri'yle görüşme sağlayabilmek amacıyla ''Hey Siri!'' isimli sesli komut özelliğini de üzerinde barındırıyor olacak.

Etiketler; #apple #ios #news

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.