Apple şirketinden yeni bir tane daha patent hamlesi

Firmalar, akıllı saatler üzerine kamera ilave etmeyi daha öncesinde deneyimlemişlerdi

Apple şirketinden yeni bir tane daha patent hamlesi


Firmalar, akıllı saatler üzerine kamera ilave etmeyi daha öncesinde deneyimlemişlerdi. Kordona yerleştirilmiş olan kameralarla birlikte akıllı saatlerimiz üzerinde kamerayı kullanabiliyor olacaktık fakat işlevsel bir şekilde kordon üzerinde kamera çokta başarılı bir özellik olamadı. Bileğiniz üzerinde sabit durumda bulunan bir saat ile fotoğraf çekmek amacıyla bileğinizi zorlamanız gerekli olabilir ya da görüntülü konuşma yapma esnasında kamerayı kapatmayı da unutmuş durumda bulunabilirsiniz. Apple şirketi, buna benzer problemler için bir çözüm getirmiş durumda bulunabilir.

Firma, yerleşik durumdaki kamerasını nerdeyse istemekte olduğumuz her tarafa koyabilecek olduğumuz, yeni bir tane daha Apple Watch serisiyle alakalı patent almış durumda. Geçmiş  durumda çıkan Apple Watch’lara benzemekte olan patent üzerindeki bu tasarım, saattin uç kısmında yer alan kameradan dolayı da öncekilerden ayrılmakta. Bu daha yeni olarak gelecek konsept, saatin her 2 kısmında da kameralara yardımcı olmakta ve hatta 360 derecelik bir görüntülemeye dahi izin verebilmekte. Kameraları kapatabilmek içinde, bandın üst kısmına bir kamera tuşunun konulması konusunda beklenti var.

Apple şirketinin yalnızca bir patent almış olduğunu, bu durumun ise bir ürün haritası olmadığını hiç bir şekilde unutmamamız gerekiyor. Bu öz konusu patent bize gelecek dönemdeki Apple Watch’lar üzerinde söz konusu  bu tasarımı görecek olduğumuzu da hiç bir şekilde garanti etmemekte. Hep birlikte Apple şirketinin bu tasarımı tam olarak ne zaman çıkartacak olduğunu beklemek mecburiyetindeyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.