Apple şirketinin katlanabilir telefonu hakkında yeni bir bilgi

2019 senesi, katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonların piyasaya çıkması ve yaygınlaşması yönünden fazlası ile önemli bir sene olacak.

Apple şirketinin katlanabilir telefonu hakkında yeni bir bilgi


2019 senesi, katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonların piyasaya çıkması ve yaygınlaşması yönünden fazlası ile önemli bir sene olacak. Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi, katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlarını çok daha önceden geliştirmiş bir haldeler. Öte yandan LG şirketininde katlanabilir özelliğe sahip telefonu hususunda çok önemli bir aşama kaydetmiş olduğu bilinmekte. Pekala dünya üzerindeki en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi bu yeni trende uzaktan mı bakıyor olacak?

Samsung şirketinin  Tasarım İnovasyon Merkezi’nin başında bulunan Federico Casalegno’ya bakılır ise katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon yarışına Apple şirketi de dahil olmuş bulunacak. Casalegno’ya bakılır ise Apple şirketi, Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuna benzer 2 ekranlı, iç tarafa doğru katlanan bir model kullanmak yerine dış tarafa doğru katlanabilen, bu sebepten dolayı da 2. bir ekrana ihtiyaç duymamakta olan bir cihaz tanıtımı yapabilir.

Apple şirketinin 2020 senesinde önce katlanabilir  özelliğe sahip bir akıllı telefon tanıtması ise beklenmemekte. Bu sebepten dolayı firmanın inovasyon yönünden önünde çok uzun bir zaman bulunmakta. Bununla beraber dışa katlanmakta olan bir akıllı telefon üretimi yapmak, içe katlanabilen bir akıllı telefon üretimi yapmaktan çok daha az maliyetli olacağı için Apple şirketinin fiyat hususunda bir avantaj elde edebilmesi de olanaklı olabilir.

Samsung şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonunu ise önümüzdeki ay tanıtması konusunda bir beklenti var. Apple şirketininde oyuna girmesine 1 seneden daha uzun bir zaman bulunmakta. Apple şirketi, bu zamanı iyi değerlendirmesi durumunda 2018 model iPhone modellerinin yaşamış olduğu hüsranı katlanabilir özelliğe sahip bir akıllı telefonla birlikte lehine çevirmeyi başarabilir. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.