Apple şirketiyle ilgili müthiş bir iddia

iPhone SE modelinin devam modeli şeklinde bir iPhone SE 2 modeli, kompakt tasarıma sahip fakat güçlü bir akıllı telefon arayışında olanların uzun bir zamandır hayallerini süslemekte.

Apple şirketiyle ilgili müthiş bir iddia


iPhone SE modelinin devam modeli şeklinde bir iPhone SE 2 modeli, kompakt tasarıma sahip fakat güçlü bir akıllı telefon arayışında olanların uzun bir zamandır hayallerini süslemekte. En son ortaya çıkmış olan raporlar, Apple şirketinin 4.8 inç ekrana sahip bir iPhone XE modelinin üstünde çalıştığını belirtmekte. Cihaz ise, sahip bulunduğu özellikler sayesinde yeni nesil iPhone SE modeli olabilir.

Söylentilere bakılır ise bahsi geçen cihaz, 4.8 inç boyutuna sahip bir OLED ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. iPhone XE modeli, yeni nesilden bir iPhone tasarımını benimseyecek olduğu için iPhone X benzeyen uçtan uca bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. Bu tasarım üzerinde Touch ID’nin yer alacak olduğu bir ana ekran tuşu yer almadığından cihaz, Face ID  isimli özellikle gelmiş olacak.

Cihaz ayrıca, rakiplerine bakıldığında fazlasıyla küçük bir tasarıma sahip olarak gelse de 7nm üretim süreciyle üretilen A12 işlemcisinden güç almış olacak. Muhtemel olarak RAM'inin kapasitesi 2019 model olarak çıkacak iPhone’ların altında bulunacak ve arkasında yer alan kamerası iPhone XR modelinden aşina hale geldiğimiz 12MP özelliğine sahip f/1.8 diyaframlı kamera olarak gelecek. Pekala bu şekilde bir telefonun fiyatı  tam olarak ne kadar olabilir?

iPhone XE modeli, Apple şirketinin ürün skalası içerisinde ev ucuz iPhone olarak gelecek. Lakin cihazın OLED ekran ile birlikte Face ID benzerindeki gelişmiş teknolojilere sahip olarak gelmesi, fiyatın fazla da ‘'uygun'’ bir durumda olmayacağı anlamına gelmekte. Tahminler ise, iPhone 11 modeliyle beraber tanıtılacak bir iPhone XE modelinin 600 dolar tutarının daha altında bir fiyat etiketine sahip olarak gelmeyeceği yönünde.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.