Artık Facebook hikayeler kısmında etkinlik paylaşılabiliyor olacak

Facebook platformunun yeni gelen özelliğiyle beraber ilgilenmekte olduğunuz etkinlikleri hikayeleriniz içerisinde paylaşıp arkadaşlarınızla çok daha iyi bir şekilde haberleşebiliyor olacaksınız.

Artık Facebook hikayeler kısmında etkinlik paylaşılabiliyor olacak


Facebook platformunun yeni gelen özelliğiyle beraber ilgilenmekte olduğunuz etkinlikleri hikayeleriniz içerisinde paylaşıp arkadaşlarınızla çok daha iyi bir şekilde haberleşebiliyor olacaksınız. Etkinliklerinizde yer alan ''paylaş'' isimli butonu kullanıp hikayelerinize  kolay bir şekilde dahil edebilir, üstüne bir metin veyahut çıkartma ilave edebilirsiniz. Hikayenize ilave edeceğiniz etkinlikler bir çıkartma durumuna gelip hikayeyi görebilecek kişileri de bilgilendirmiş olacak.

Hikayeye ilave etmenin haricinde farklı opsiyonlar da yer alıyor. Hikayenize ilave ettiğiniz etkinliklerin hemen yan kısmında ''gidiyorum'' ile birlikte ''ilgileniyorum'' şeklinde seçenekler yer alacak. Böylelikle herhangi bir şekildeki seçeneği işaretlemiş olan arkadaşlarınızı bir liste durumunda görebiliyor olacaksınız. Eğer isterseniz listelenmiş bütün arkadaşlarınızın içinde yer aldığı bir grup oluşturabilmeniz de olanaklı.

Dessert Goals platformunun kurucusu olan Miraya Berke, yeni etkinlik paylaşma sisteminin etkinliklerin doluluklarının yanı sıra bilet satışları içinde bir etki edebileceğini düşünmekte. Konuyla alakalı olarak konuşma gerçekleştiren Miraya Berke'nin söyledikleri ise şöyle;

''Dessert Goals isimli festivallerimizin tamamında Facebook Etkinlikler isimli özelliği kullanmış olduk. Bu bahsi geçen sistem, bilet satışları konusunda en fazla güvenmiş olduğumuz bir alan oldu. İlk etkinliğimiz ile beraber 50.000 taneden çok kişi ilgilendi ve dakikalar içerisinde biletlerimizi satmış olduk. Facebook Etkinlikler, oluşturulan etkinlikleri organik bir şekilde paylaşmak ve insanları aynı yere toplayabilmek amacıyla en iyi olan araçtır.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.