Artık Tweetler düzenlenebilecek

Twitter platformunun kurucusu ve de CEO'su görevinde bulunan Jack Dorsey, geçmiş olduğumuz günler içerisinde katılmış olduğu bir programda kullanıcıların çok yoğun bir biçimde atılmakta olan tweetleri düzenleyebilme ile alakalı özelliğinin getirilmesini istediklerini ifade etti.

Artık Tweetler düzenlenebilecek


Twitter platformunun kurucusu ve de CEO'su görevinde bulunan Jack Dorsey, geçmiş olduğumuz günler içerisinde katılmış olduğu bir programda kullanıcıların çok yoğun bir biçimde atılmakta olan tweetleri düzenleyebilme ile alakalı özelliğinin getirilmesini istediklerini ifade etti. Özellikle de bu konu üstünde çalışmakta olduklarını ve düşüncelerinin olduğunu açıklayan başarılı durumdaki iş adamı, bu özelliği getirecek olduklarını fakat halen detayları hakkında konuşamayacak olduğunu açıkça ifade etti.

Twitter platformunun en önemli  durumdaki özelliğinin, yazmış olduğunuz bir tane yazının hemen bütün dünyaya ulaşması olduğunu açıklayan Dorsey, zamanın burda fazlasıyla kıymetli bir durumda olduğuna da vurgu yaptı. Röportajı gerçekleştirmiş olan kişinin ''Önemli durumda bulunan şey anlaşılabilirlik değil mi?'' şeklindeki soru üstüne ise ünlü  durumdaki CEO ''NBA maçlarını şöyle bir düşünün, burda içerikten daha fazla, anında gerçekleşmekte olan olayların hemen aktarılabilmesi daha önemli. Platform içerisinde dinamizm fazlasıyla önemli'' ifadelerine yer verdi..


Getirmeyi planlamakta oldukları bu yeniliğin detayları konusunda çok fazla detay vermemekte olan Dorsey, yeni yazılmış bir tweet'in 5 ila 30 saniyenin arasında bir gecikmeyle gönderilmesini sağlayıp, düzenlemeyle ilgili işleme fırsat verebilecek olduklarını ifade etti. Öte yandan hatalı bir paylaşım düzeltilse bile, orijinal durumdaki paylaşımın halen görüntülenebilecek olduğunu da özellikle vurguladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.