Asus şirketi 2 tane daha model tanıtacak

Brezilya asıllı telekom düzenleyicilerden Anatel’in veri tabanına bakılır ise Asus şirketi, akıllı telefonlarının arasında 2 tane yeni üye daha ilave ediyor.

Asus şirketi 2 tane daha model tanıtacak


Brezilya asıllı telekom düzenleyicilerden Anatel’in veri tabanına bakılır ise Asus şirketi, akıllı telefonlarının arasında 2 tane yeni üye daha ilave ediyor. Zenfone Max Pro (M2) modeli ile birlikte Zenfone Max Plus (M1) isimli modeli yer alan firma, Zenfone Max Shot  modeli ve Zenfone Max Plus (M2) modelini de Zenfone ailesinin arasına ilave edecek.

Max Shot modeli, 3 tane arka kameraya sahip durumdayken Max Plus modelinin arka kısmında 2 tane kamera yer alacak. Max Shot modelinin kamera kısmının biraz ilginç  durumda olduğunu söylemekte ise bir fayda var. Telefonda yer alan flaş ışığı kameranın çerçevesinin içerisinde değilde dış kısmında yer almakta.

Telefonun içerisinde yer alan donanıma bakacak olur isek Max Shot modeli 64 GB'lık dahili bir depolamaya, Max Plus modeli 32 GB'lik dahili depolama alanına da sahip durumda bulunacak. Fakat günümüz trendlerinden bulunan değişik RAMle birlikte dahili depolamaya sahip bulunan versiyonların karşımıza gelmesi de muhtemel.

2 Tane telefonun ise parmak izi okuyucu sensörleri telefonun arka kısmında yer alıyor olacak. 2 Tane nano SIM kart ile birlikte bir tane microSD kart girişi yer alacak telefonlarda USB Type-C girişi bulunacak ve cihazın alt kısmında 3,5 milimetrelikte jak girişine yer veriliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.