Asyanın canavarı adeta rekor kırdı

Sadece 2 gün sonrasında tüketicilerin beğenilerine sunulacak olduğu açıklanan Xiaomi Mi 9 modeli, 12 GB'lık bir RAM ve Snapdragon 855 isimli işlemcisiyle beraber Çin asıllı benchmark platformlarından Master Lu içerisinde ortaya çıkmış oldu.

Asyanın canavarı adeta rekor kırdı


Sadece 2 gün sonrasında tüketicilerin beğenilerine sunulacak olduğu açıklanan Xiaomi Mi 9 modeli, 12 GB'lık bir RAM ve Snapdragon 855 isimli işlemcisiyle beraber Çin asıllı benchmark platformlarından Master Lu içerisinde ortaya çıkmış oldu. Gerek üzerinde barındırmakta olduğu işlemcisi, gerek ise RAM kapasitesiyle beraber sentetik testler içerisinde ortalığı yıkıp geçmesi beklenmekte olan Mi 9 modeli, Master Lu’nun en güçlü  özelliğe sahip akıllı telefonlar listesi içerisinde de zirveye oturmayı başarmış oldu.

Mi 9 isimli model, Master Lu’nun CPU testi içerisinden 158.234, GPU testi içerisinden 154.701, bellek testi içerisinden 55.250 ve son olarak depolama testi içerisindense 42.334 puan alabilmeyi başarmış oldu. Master Lu testleri içerisinden toplam olarak 409.889 puan alabilmeyi başarmış olan bu cihaz, platform üzerinde şu zamana kadar testleri yapılmış en güçlü cihaz olmayı başarmış oldu.

12 GB'lık bir RAM ve Snapdragon 855 isimli işlemci donanımlarını üstünde bulundurmakta olan ilk akıllı telefon olarak karşımıza çıkan Lenovo Z5 Pro GT isimli model ise Master Lu testleri içerisinde 356.679 puan ile kalmıştı. 2 tane cihazın arasında bu kadar büyük bir fark bulunuyor olması, Xiaomi şirketinin optimizasyon açısından çok iyi bir iş çıkartmakta olduğunu göstermekte. Aslında yine bu cihazın gücünü kesin bir şekilde görmek amacıyla piyasaya çıkmasını beklememiz gerekiyor..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.