Battlefield V oyunu için 5 tane yeni harita yolda

Battlefield V isimli yapıma gelecek olduğu açıklanan 6 tne yeni haritayla beraber savaş çok daha yeni bir hâl almış olacak.

Battlefield V oyunu için 5 tane yeni harita yolda


Battlefield V isimli yapıma gelecek olduğu açıklanan 6 tne yeni haritayla beraber savaş çok daha yeni bir hâl almış olacak.

DICE şirketi, Battlefield V isimli yapımına gelecek olduğu açıklanan 6 tane yeni haritanın ilk izlenimlerini resmi bir şekilde sundu. Haritalar ise bu ay itibariyle 4. Bölüm: Defying The Odds isimli güncelleme ile beraber gelecek. Yeni  gelecek olan haritalar ise; Fransa ile birlikte Yunanistan ve de Norveç’te geçiyor olacak. 5. Bölüm: Awakening The Giant'la beraber oyuncular da Pasifik’e geçiş yapmış olacak. 


4. Bölümle beraber oyuncular  çok daha yakın ve de kişisel çatışmalar içerisine girmiş olacaklar lakin bundan öncesinde 27 Haziran tarihinde Al Sundan çölüne gitmiş olacaklar. DICE şirketi, bu  söz konusu haritanın muazzam bir boyutla karşımıza çıkacağını ifade ediyor yani tanklar kovaladığı esnada siper bulmaya da hazır bir durumda olabilirsiniz. Bunun hemen sonrasında savaş Yunanistan'ın dağlarına taşınmış olacak.

Ağustos ayı içerisinde 2 tane yeni harita gelmiş olacak ve 2 tanesi de yakın çatışmalar içeriyor olacak. Norveç’te yer alan Lofoten adası içerisinde yer alan  bu haritada çok bir bina yer almayacak. Provence haritası içerisinde de sokaklar arasında yer alan binalarda bol tuzak bulunan oyunlar oynanıyor olacak.

Ekim ayı içerisindeyse işler çok daha ürkütücü bir duruma gelmiş olacak. Oyuncular yeraltına kısılmış olacaklar ve tüneller içerisinde birbirleriyle çatışmaya başlayacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.