Blizzard şirketinden büyük bir hamle daha

Blizzard şirketi, geliştirici ekibi içerisine çok daha yeni bir yetenek daha ilave etti.

Blizzard şirketinden büyük bir hamle daha


Blizzard şirketi, geliştirici ekibi içerisine çok daha yeni bir yetenek daha ilave etti. Çok uzun bir zaman öncesinde CD Project Red bünyesi kapsamında hizmet vermekte bulunan Sebastian Stepien, Blizzard şirketinde yer alan yeni işiyle ilgili olarak Polonya merkezli olan oyun stüdyosundan ayrılma kararı aldı. Bunun hemen sonrasında ise CD Project Red, Stepien'in görevinden ayrılmış olduğunu resmi bir şekilde doğruladı. Sebastian Stepien ise Blizzard şirketindeki görevinin tam olarak ne olacağı detaylı bir şekilde bilinmiyor fakat geliştirici ekip içerisinde yer alacak olduğu da kesin.

Stepien, CD Project Red şirketinin 2015 senesinde çok büyük bir patlama yapmış bulunan oyunu Witcher 3 oyununda sanat yönetmenlerinden bir tanesiydi. Bunların yanında Witcher isimli oyun serisinin ilk 2 tane oyununun yazarlarından bir tanesiydi. CD Project Red isimli ünlü şirketten ayrılmadan öncesinde ise heyecanlı bir şekilde beklenmekte olan oyun CyberPunk 2077'nin başyazarı ile birlikte sanat yönetmeni idi.

İlave bir şekilde Sebastian Stepien'in yeni görev yeri olarak açıklanan Blizzard şirketini Warcraft ile birlikte Diablo, Starcraft ve de Overwatch benzerindeki popüler oyunlardan tanımaktayız.

Bu bahsi geçen gelişmeden sonrasında ise CyberPunk 2077 isimli oyunun geliştirilmesi konusunda tam olarak ne gibi değişiklikler olabilir bilinmemekte fakat CyberPunk 2077 isimli oyunun en fazla beklenen oyunlardan bir tanesi olduğu da çok açık.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.