Call of Duty'den Battle Royale modu konusunda açıklama

Her bir üyesi ile oyun severlerin gönülleri içerisinde taht kurmayı başarmış durumdaki Call of Duty isimli popüler seri, 25 Ekim tarihi içerisinde daha yeni bir oyun ile karşımıza çıkmış olacak.

Call of Duty'den Battle Royale modu konusunda açıklama


Her bir üyesi ile oyun severlerin gönülleri içerisinde taht kurmayı başarmış durumdaki Call of Duty isimli popüler seri, 25 Ekim tarihi içerisinde daha yeni bir oyun ile karşımıza çıkmış olacak. Ortaya çıkmış olan son iddialar ise, oyunun sahip olacağı belirtilen yaşamda kalma moduyla alakalı fazlasıyla çarpıcı bilgiler içermekte.

Söylentilere bakacak olursak Call of Duty: Modern Warfare isimli oyunda yer alacak yaşamda kalma moduyla alakalı harita, Call of Duty: Black Ops 4 isimli oyunun Blackout modu isimli haritadan tam tamına 3 kat daha büyük bir durumda olacak ve 200 kişi aynı esnada bu oyuna girebiliyor olacak. Hatta Activision şirketinin söz konusu  bu haritayı şu anda  şimdilik 150 kişi ile test etmekte olduğu da söylentiler arasında. 

Call of Duty: Black Ops 4 isimli oyunun yaşamda kalma modu içerisinde yer alan bu harita, yaşamda kalma oyunlarının popüler örnekleri arasından biri haline gelen Fortnite'ın haritasına da çok yakın bir büyüklüğe sahip. Bu  söz konusu haritanın 3 kat daha da büyümüş bir durumda olması, fazlasıyla ciddi bir savaş alanı olacağı anlamını taşıyor ve tabiiki de 100 kişi bu şekilde bir haritayla alakalı fazlasıyla düşük bir popülasyon olarak öne çıkacak. Bu sebepten dolayı da iddia edilmiş olduğu kadar büyük bir harita içerisinde 200 kişiden oluşan maçların oynanaması  çok daha mantıklı bir karar olarak karşımıza gelecektir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.