Chromebook sahipleri için mükemmel bir açıklama

Eğer bir Chromebook ürünü kullanıcısıysanız, PDF uzantısına sahip dosyaları düzenlemekle birlikte etkileşime girmenize yaradığı açıklanan yeni bir tane daha güncellemeye sahip olabileceksiniz.

Chromebook sahipleri için mükemmel bir açıklama


Eğer bir Chromebook ürünü kullanıcısıysanız, PDF uzantısına sahip dosyaları düzenlemekle birlikte etkileşime girmenize yaradığı açıklanan yeni bir tane daha güncellemeye sahip olabileceksiniz. Bazı kaynaklara bakılır ise Google şirketi, yakın bir zaman içerisinde Chrome OS içinde yer alan PDF okuyucusuna çok daha yeni özellikler getirmiş olacak. Bahsetmiş olduğumuz yenilikler, kaynak kodları içerisinde daha şimdiden gözükmeye başladı bile.

Yeni  gelecek olan özellikle beraber, PDF uzantısına sahip olan dosyalar açıklama alanı ile beraber, karalama da yapabilmeniz amacıyla bir takım özellikler gelecek. Bu yapılmış olan değişiklikler ise, istenildiği durumda yeni bir dosya şeklinde de kaydedilebiliyor. Böylelikle eğerki istenilirse farklı bir yerle paylaşımı da olanaklı kılınmış oluyor.


İlave açıklamalar ile birlikte çizimler ve  de daha fazlası amacıyla dokunmatik durumdaki ekranı, dokunmatik yüzeyi  veyahut ekran kalemini kullanabilmenizde olanaklı bir duruma getirilmiş. Google şirketinin hem arayüz hem ise ilave etmiş olduğu özelliklerle beraber, Chrome OS cihazlar içerisinde niçin dokunmatik ekranlarda ısrarcı bir durumda olduğu da daha anlaşılır bir hal almış oluyor.

Google şirketi Chromebook isimli ürününe getirmiş olduğu yenilikler sayesinde Chromebook kullanıcıların gönlünde çok iyi bir yer edinmiş oluyor. Güncellemeler ve yeniliklerin daha da devam edeceği konusunda tahminler var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.