Devam oyunuyla alakalı bir fragman paylaşıldı

Nintendo şirketi, E3 lansmanı esnasında herkesi çok fazla şaşırtıp The Legend of Zelda: The Breath of the Wild isimli yapımın devam oyunun geliştirme süreci içerisinde bulunduğunu resmen duyurdu ve bu konuyla alakalı olarak bir fragman paylaştı.

Devam oyunuyla alakalı bir fragman paylaşıldı


Nintendo şirketi, E3 lansmanı esnasında herkesi çok fazla şaşırtıp The Legend of Zelda: The Breath of the Wild isimli yapımın devam oyunun geliştirme süreci içerisinde bulunduğunu resmen duyurdu ve bu konuyla alakalı olarak bir fragman paylaştı. Bu defa ki oyun  çok daha karanlık ve de  korku temasına sahip bir hal almış benzerinde görünmekte çünkü Zelda ile Link'i karanlık zindanları keşfettiği esnada görmekteyiz.

Oyunun tam olarak ne zaman çıkacak olduğu benzerindeki bilgilerin verilmemesi ile beraber fragman üzerindeki görüntülerden bazıları, gelecek devam oyunun Breath of the Wild’ın sonrasında gerçekleşecek olayları konu almış olduğunu ve de  Calamity Hyrule için çok daha yeni tehditler içermekte olduğunu göstermekte. Orijinal durumdaki oyun, 2017 senesi içerisinde   Wii U ile birlikte Nintendo Switch platformuna özel olarak raflar üzerindeki yerini bulmuştu. Bu söz konusu oyununda tahminen 2021 senesi içerisinde gelecek olduğu söylenmekte.

Ayrıca görünmekte olduğu kadarı ile Zelda yeni bir tane  saç modeline sahip durumdayken Link’in ise  inek olan  bir tane dostu bulunuyor. Hyrule kalesi de çok büyük bir depremin hemen sonrasında uzaya fırlamakta. Nintendo şirketinin oyunla alakalı olarak paylaşmış olduğu tanıtım videosunu ise firmanın resmi web sayfası üzerinden izleyebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.