EA Games şirketinden 32 bit sistem kararı

32 bit  özelliğe sahip sistemlerin yavaş bir şekilde yerini 64 bitlik sistemlere bırakmaya başlamasıyla beraber yazılım ve de oyun üretici firmaları planlamaları içerisinde bir takım değişiklikler gerçekleştirmeye başladı.

EA Games şirketinden 32 bit sistem kararı


32 bit  özelliğe sahip sistemlerin yavaş bir şekilde yerini 64 bitlik sistemlere bırakmaya başlamasıyla beraber yazılım ve de oyun üretici firmaları planlamaları içerisinde bir takım değişiklikler gerçekleştirmeye başladı. 32 bit  özelliğe sahip işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde ve Metal API yer almayan Mac OS cihazlar üzerinde Haziran ayı itibariyle The Sims 4 isimli oyunun desteğini kesecek olduğu açıklamasını yapan Electronic Arts şirketi, bu bahsi geçen değişiklikten etkilenmiş olan oyunculara ise The Sims 4: Legacy Edition isimli oyunu ücretsiz bir şekilde sunacaklarını ifade etti.

Topluluk yöneticilerinden biri olan EA_Mai, Apple şirketinin Metal şeklinde bilinen yeni teknolojiye geçiş yapacak olduğunu ve bu nedenden dolayı bundan sonraki süreç içerisinde The Sims 4 isimli oyunu Metal API'yle çalışacak bir biçimde geliştireceklerini ifade etti. 32 bit özelliğe sahip sistem kullanmaya devam eden oyuncular içinde  bir açıklama gerçekleştiren EA_Mai açıklamasına şöyle devam etti;

''Bu bahsi geçen güncelleme, aynı zaman içerisinde 32 bit  özelliğe sahip işletim sistemlerini de emekli etmiş olacak. Teknolojilerimizi çok düzenli aralıklar ile incelemekte ve değerlendirmekteyiz. Oyunu daha fazla iyileştirmek ve optimize etmek amacıyla 32 bit özelliğe sahip desteğini sonlandırma konusunda bir karar verdik.''

32 bit  özelliğe sahip desteği sonlanacak olduğu açıklanan The Sims 4 isimli oyunla aynı zaman içerisinde kullanıma çıkartılacak The Sims 4: Legacy Edition oyunuyla alakalı bu güncellemeden etkilenmiş kullanıcılara bir geçiş rehberi sunulmuş olacak. Bu söz konusu rehberi kullanmış olan oyuncular, The Sims 4 isimli oyundaki verilerini, The Sims 4: Legacy Edition isimli oyuna basit bir şekilde aktarabilecek.


İçerik ya da bir hata düzeltmesi almayacağı konusunda açıklama yapılan The Sims 4: Legacy Edition adlı yapım, yeni oyunculara  hiç bir şekilde sunulmayacak ve sadece eski oyuncuların erişimine açık bir durumda olacak. Bu bahsi geçen değişiklikten etkilenmiş olan The Sims 4  isimli oyunun oyuncularının bu duruma nasıl bir tepki göstereceklerini ve Electronic Arts şirketinin bu hususta bir değişikliğe gidip gitmeyecek olduğunu da gelecek süreçte hep beraber göreceğiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.