Ea Originals'ten 3 tane yeni bağımsız oyun

Electronic Art şirketinin iş modeli genel olarak çok yüksek profile sahip spor başlıklarının yanı sıra Battlefield ve  de Star Wars benzerindeki seriler etrafında döndüğü esnada, firmanın EA Originals  isimli programı, çok daha ufak ekiplerin üstünde çalışmakta oldukları oyunlarla alakalı tam yaratıcı bir  özgürlük sağlayıp değişik bir yaklaşım sergilemiş oluyor.

Ea Originals'ten 3 tane yeni bağımsız oyun


Electronic Art şirketinin iş modeli genel olarak çok yüksek profile sahip spor başlıklarının yanı sıra Battlefield ve  de Star Wars benzerindeki seriler etrafında döndüğü esnada, firmanın EA Originals  isimli programı, çok daha ufak ekiplerin üstünde çalışmakta oldukları oyunlarla alakalı tam yaratıcı bir  özgürlük sağlayıp değişik bir yaklaşım sergilemiş oluyor. Fe ile birlikte  Unravel ve de  A Way Out benzerindeki geçmiş başarılı markaları ile EA Originals platformu, yeni oyunları da sürdürüp başarısını devam ettirmeye çalışmakta.

EA Play 2019 kapsamında Electronic Arts Originals Program sayesinde 3 tane daha yeni oyunun çıkacak olduğu resmen duyuruldu. Hiçbir tanesi şu an içerisinde yayınlanma tarihine sahip bir durumda değil. 3 tane oyundan 2 tanesi Fe ile birlikte A Way Out oyunlarından sorumlu durumdaki ekipler tarafından geliştirilmeye devam edilmekte.

İlk oyunlardan biri olan, Fe (2018) isimli yapımın geliştiricisi  ise Zoink Games şirketinden gelmekte. Lost in Random ismine sahip olan oyun, aksiyon fantastik bir macera olarak karşımıza çıkacak. Ötekisi de mobil geliştiricilerden biri olan Glowmade'in geliştirmiş olduğu Rustheart isminde eşli oynanış çeşidinde bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. En son ise, geçtiğimiz senenin en iyi eşli oynanış yapımı şeklinde öne çıkan A Way Out isimli oyunun geliştiricisi  olan Hazelight'ın yeni bir tane  oyun üstünde çalışmakta olduğu onaylanmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.