Ekran tamiri konusunda büyük bir fiyat indirimi

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, Türkiye’de yer alan kullanıcılarına çok önemli bir onarım kampanyası yaşama geçirecek.

Ekran tamiri konusunda büyük bir fiyat indirimi


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei şirketi, Türkiye’de yer alan kullanıcılarına çok önemli bir onarım kampanyası yaşama geçirecek. Kampanya kapsamında Huawei şirketinin popüler  durumdaki akıllı telefonlarından Mate 20 Pro modeli ile birlikte Mate 20 lite modeli, P20 Pro modeli, P20 modeli, P20 lite modeli, Mate 10 Pro modeli, Mate 10 lite modeli ve P Smart 2019 modeline sahip olanlar, kaza sonucunda kırılmış veyahut ezilmiş garanti kapsamı haricinde kalmış telefonlarının ekranlarını indirimli bir biçimde tamir edebiliyor olacaklar.

Huawei şirketinin tarafından konuyla alakalı bir şekilde gerçekleştirilen resmi açıklama ise şöyle;

Huawei markasına sahip akıllı cep telefonu sahipleri için garanti haricinde kalmış ekran onarımında %40’a ulaşan büyük indirimler sunulurken öte yandan tamir edilmiş her ekrana ücretsiz bir şekilde ekran koruma filmi de hediye edilmekte. Huawei Türkiye’nin tüm teknik servis noktaları içerisinde geçerli durumda bulunacak bu kampanya 15 Mart ila 15 Nisan tarihlerinin arasında devam edecek.

Kazayla gerçekleşen garanti dışındaki ekran kırılma hasarlarında geçerli durumda bulunan bu kampanyada, düşme ya da ezilme sonucunda meydana gelen kırıklar sonrasında bütün ekranın değiştirilmesi de kapsam içerisinde yer almakta. Eğerki ekranın çalışması amacıyla gerekli farklı parçalar da hasarlı bir durumdaysa ilk önce bu arızaların giderilebilmesi gerekli.

Tablo içerisinde bulunan bu fiyatlara vergiler ile birlikte işçilik ve de parça fiyatı dahil durumdadır. Nihai durumdaki servis ücreti, yetkili olan servisin yapmış olduğu incelemeden sonra size öneride bulunacağı ve kabul etmiş olduğunuz tutar olacaktır. Paylaşılan yedek parçaların ücretleri ise döviz kurlarına bağlı bir şekilde değişiklik gösterecek olduğu için, telefonun servise teslim edilmiş olduğu tarih içerisindeki fiyatlar değilde, yetkili servisin bildirim yapmış olduğu tarih içerisindeki fiyatlar esas alınıyor olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.