Elephone 6 Mini modeli çalıştığı esnada görüntülendi

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Elephone şirketinin daha öncesinde Android 9 işletim sistemiyle beraber gelecek olduğu açıklamasını yaptığı yeni cihazı Elephone A6 Mini modeline ait yeni bir tane video daha sızdırılmış oldu.

Elephone 6 Mini modeli çalıştığı esnada görüntülendi


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Elephone şirketinin daha öncesinde Android 9 işletim sistemiyle beraber gelecek olduğu açıklamasını yaptığı yeni cihazı Elephone A6 Mini modeline ait yeni bir tane video daha sızdırılmış oldu. Cihazın çalıştığı durumda görüntülenmekte olduğu videoda, tasarım açısından bir takım detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Çentiklerden çok fazla rahatsız olmuş durumdaki kullanıcıları memnun edebilmek amacıyla fazlasıyla küçük boyuta sahip bir su damlası çentiği kullanmayı tercih eden Elephone şirketi, 15 MP'lik bir çözünürlüğü bulunan ön kamerasını bu çentiğe konumlandırmış bir durumda. 16 MP çözünürlüğü bulunan bir kameraya ilave bir şekilde 2 MP'lik çözünürlük sunan bir sensörü bulunan arka kamera seti, 2 kamerasının sayesinde Bokeh desteği de sunmakta.

Ekran ve gövde oranının fazlasıyla iyi  bir durumda olduğu görülmekte olan bu cihaz, 4 GB'lık bir RAM ve 32 GB'lık bir depolama alanı ile satışa çıkmış olacak. MTK6761 SoC isimli yonga seti ile güçlendirilmiş olan Elephone A6 Mini isimli model, 3180 mAh değeri bulunan bataryasının yanı sıra çok düşük batarya tüketme özelliğiyle uzun zamanlı bir kullanım vadetmekte.

5,71 inç büyüklüğündeki bir ekranla karşımıza çıkacağı açıklanan Elephone A6 Mini isimli model; göze çok hoş gelen tasarımının yanı sıra performans açısından yeterli olması ve uygun fiyatı ile birlikte 2019 senesinde akılda kalmış cihazlardan bir tanesi de olabilir. Cihazla alakalı daha detaylı bilgilere  ise Elephone şirketinin resmi internet sayfası üzerinden erişebilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.