Elon Musk o tünelin açılışını yaptı

Elon Musk Boring Company şirketi  tarafından Los Angeles şehrinin altına inşa edilmiş olan yer altı tünelini en sonunda kullanıma açmış oldu.

Elon Musk o tünelin açılışını yaptı


Elon Musk Boring Company şirketi  tarafından Los Angeles şehrinin altına inşa edilmiş olan yer altı tünelini en sonunda kullanıma açmış oldu.

Çok sık  bir şekilde çılgın projeleri ile gündeme gelmiş olan Musk, uzun bir zamandan  beri üstünde çalışmakta olduğu ve binlerce  sayıdaki Los Angeles vatandaşının tarafından meraklı bir şekilde beklenen yer altı tüneli projesi konusunda artık sona gelinmiş oldu.

Los Angeles‘ın alt kısmına inşa edilmiş olan tüneldeki elektrikli  özelliğe sahip taşıyıcılar sayesinde, araçların, motosikletlerin  ve hatta yayalar gidecek oldukları yere hızlı bir şekilde ulaşabiliyor olacaklar. 250 kmlik bir hıza kadar ulaşabilmekte olan elektrikli taşıyıcılar sayesinde Musk, Los Angeles'taki halkın yaşamış olduğu trafik sorunsalını da tamamen tarihe karıştırmış olacak gibi.

Bahsi geçen projeyi The Boring Company şirketiyle çok daha geniş arazilere yayabilmeyi planlamakta olan Musk, öte yandan Amerika’nın yaşamış bulunduğu trafik problemine de genel bir çözüm bulabilmeyi hedeflemekte.

Bugün resmi bir şekilde tanıtımıyla birlikte açılışı da gerçekleşmiş olan Boring Company tünel projesi içinde ilk yolculuk  ise Musk tarafından yapıldı.

Tesla Model X'le beraber gerçekleştirilmiş olan yolculuk esnasında 250 km hızında bulunan elektrikli taşıyıcıyla tünelin bir ucundan öteki ucuna fazlasıyla kısa bir zamanda varmış olan Musk, en sonunda hedefine ulaşmış oldu. Milyonlarca sayıdaki insanın yaşamakta olduğu ve trafik probleminde fazlasıyla dert yanmakta olduğu Los Angeles böylelikle, devrimsel niteliğe sahip bir tünel yardımı ile trafik sıkıntısından da komple kurtulmuş olacak.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.