Epic Games platformundan ücretsiz oyun müjdesi

Night School Studio şirketi tarafından geliştirilmiş olan tamamen bağımsız bir yapım olarak öne çıkan Oxenfree, doğaüstü olayların yer almakta olduğu bir macera oyunu.

Epic Games platformundan ücretsiz oyun müjdesi


Night School Studio şirketi tarafından geliştirilmiş olan tamamen bağımsız bir yapım olarak öne çıkan Oxenfree, doğaüstü olayların yer almakta olduğu bir macera oyunu. Unity  isimli oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş olan ve tek oyuncu şeklinde oynanmakta olan oyun, çok oyunculu  özelliğe sahip çevrimiçi oyunlardan sıkılanlar için çok güzel bir alternatif oluşturmuş durumda.

2016 senesinde oyuncuların beğenisine sunulmuş olan bu oyun, Nintendo Switch konsolu ile birlikte PlayStation 4 konsolu, Android işletim sistemi, Xbox One konsolu, iOS işletim sistemi, Microsoft Windows işletim sistemi, Linux  işletim sistemi ve Mac OS işletim sistemi için resmi olarak  yayınlandı. Oyunun minimum durumdaki sistem gereksinimleri ise; Windows 7 işletim sistemi veyahut OSX 10.8 işletim sistemi, Intel i3 işlemci 2.0 GHz, 2 GB'lik bir RAM, DirectX 9.0c desteğine sahip 1 GB'lij Shader Model 3.0 ekran kartı, 3 GB'lik bir depolama alanı.

Çok daha kaliteli bir macera oyunu olarak öne çıkan Oxenfree, an itibari ile dünya üzerindeki en popüler çevrimiçi oyun mağazalarından biri haline gelen Steam üzerinde 31 Türk Lirası tutarından satışa sunulmakta. Steam platformuna dişli bir rakip olmayı amaçlamakta olan Epic Games ise bugünden itibaren oyunu ücretsiz bir biçimde oyunculara sunmuş durumda. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.